1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/58-pravylnyy-shopinh-abo-yak-vybraty-svoyu-idealnu-paru-vzuttya/Правильний шопінг, або як підібрати свою ідеальну пару взуття

Правильний шопінг, або як підібрати свою ідеальну пару взуття

Більшість сучасних жінок вважає шопінг справжнім мистецтвом. Однак далеко не кожна здатна самостійно підібрати стильну річ потрібного кольору, яка не лише пошита з якісного матеріалу, але й відповідає останнім модним тенденціям. Окрім того, важливо підібрати одяг, який вигідно підкреслить всі переваги фігури конкретної дівчини. Що ж стосується вибору взуття, то тут також слід враховувати безліч нюансів, про які й піде мова в нашій статті.

Вибираємо жіноче взуття за стилем: кілька цінних підказок

Вже давно минули ті часи, коли рекомендувалося формувати свій гардероб відповідно до одного конкретного стилю. Тепер можна сміливо експериментувати, комбінувати різний одяг і взуття, формуючи при цьому власний індивідуальний стиль.
Отже, якщо у вашому гардеробі присутні строгі костюми, ділові сукні та завужені брюки, без пари класичних туфель-човників просто не обійтися. Сукні для коктейльних вечірок, а також вечірнє вбрання шикарно виглядають з елегантними туфлями на вузькому каблуці або тонкій шпильці. Під такий одяг обов'язково вибирайте модель із закритим носом. Із легінсами, сукнями з широкою спідницею та звуженими штанами найкраще комбінуються туфлі на платформі або танкетці з широким каблуком.


Прихильницям комфортного та практичного одягу радимо звернути увагу на стильні сучасні кросівки. Це взуття давно вийшло з розряду винятково спортивного. Воно гармонійно поєднується з джинсами, комбінезонами та навіть деякими сукнями.
Під час комбінування взуття з одягом важливу роль відіграє не лише стиль. Важливі також матеріали та фактура. Для виробів, виконаних із легких тканин, підходить таке саме витончене та акуратне взуття. Більш масивні туфлі з грубих матеріалів краще виглядають із піджаком зі щільної тканини.

Як вибрати взуття по фігурі

Власницям повних литок, які хочуть відвернути сторонню увагу від цієї своєї особливості, рекомендують вибирати взуття на платформі. Туфлі або босоніжки на потовщеній підошві поєднують у собі стильний дизайн і справжній комфорт.


Жінкам, які мають пишні форми, стилісти рекомендують купувати моделі на широкому стійкому каблуці, висота якого не перевищує 7-8 см. Це ідеальний варіант туфель для досягнення гармонії пропорцій. А от шпилька буде невдалим вибором, оскільки порушить гармонію силуету.
Невисоким дівчатам із мініатюрною фігурою радимо підібрати взуття на тонкому витонченому каблуці. Важливо, щоб він не був занадто громіздким або високим. Такі туфлі сприяють зміні центра ваги при ходьбі. Це не тільки незручно, але й візуально псує загальний образ.
Для тих, хто хоче, щоб ніжки здавалися довшими та стрункішими, також є рішення. Відповідним взуттям у цьому випадку стануть легкі відкриті босоніжки на підборах або витончені човники.
Якщо ви не можете самостійно визначитися, яка пара ідеально личитиме до того чи іншого вбрання, порадьтеся зі стилістом або продавцем-консультантом, які обов'язково допоможуть підібрати найбільш вдалий варіант взуття саме для вас.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача