1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/57-chomu-krashche-nosyty-vzuttya-z-naturalnoyi-shkiry/Чому краще носити взуття з натуральної шкіри

Чому краще носити взуття з натуральної шкіри

Якщо раніше головним призначенням взуття був захист ніг від травм і негативного впливу погодних умов, то тепер воно стало одним із основних елементів модного образу як серед жінок, так і серед чоловіків. Вибір взуття забирає не менше часу, ніж формування стильного гардероба. Ключовими критеріями при цьому вважаються якість виробу і його зовнішній дизайн. Сучасні виробники пропонують широке розмаїття моделей, тому легко можна підібрати для себе кілька відповідних варіантів на кожен сезон. Складність полягає лише в тому, якому матеріалу віддати перевагу.

Взуття зі штучної шкіри та його особливості

Йдеться про вироби з полімерного матеріалу, що виготовляється за різними технологіями. До складу штучної шкіри також можуть входити різні добавки, завдяки яким вона набуває певних характеристик. До головних переваг такого матеріалу, що зумовили його популярність, належать доступна ціна та висока міцність. І хоча шкірозамінник коштує не так дешево, як хотілося би, його ціна все ж більш доступна в порівнянні з виробами з натуральної шкіри.
Ще один плюс штучних виробів - висока міцність, яка досягається за рахунок сучасних технологій спеціальної обробки. Шкірозамінник складається з міцних хімічних волокон, які й забезпечують таку високу стійкість виробів до зношування.
Із числа недоліків штучної шкіри слід особливо виділити необхідність у складному догляді. Якщо не дотримуватися всіх необхідних рекомендацій, виріб може стати вразливим до погодних умов і перепадів температури. Це часто призводить до швидкої появи тріщин. Взуття зі шкірозамінника погано пропускає повітря, тому в сильні холоди ноги можуть мерзнути, а влітку - навпаки надмірно пітніти.

Чим взуття з натуральної шкіри краще за штучні вироби

Широко поширена думка, що вартість взуття з натуральних матеріалів занадто висока, тому краще заощадити та віддати перевагу штучній шкірі, яка практично не поступається за якістю. Насправді, купуючи якісне шкіряне взуття, також можна заощадити, адже воно прослужить набагато довше, ніж вироби зі шкірозамінника. Таким чином, замість 2-3 неякісних пар можна отримати одні туфлі чудової якості.
Серед головних переваг взуття з натуральної шкіри, що досі вважається найбільш зручним і затребуваним:
  • м'якість та еластичність, завдяки яким виріб здатний приймати форму стопи (це головний аргумент на користь зручності шкіряного взуття, адже штучний матеріал відрізняється більшою жорсткістю та не тягнеться);
  • підвищена стійкість до зношування і міцність (шкіра добре підходить для будь-якої пори року та не чутлива до негативних погодних чинників);
  • гігієнічність (натуральний матеріал чудово пропускає повітря, перешкоджаючи появі грибка стопи та неприємних запахів);
  • довговічність (при дотриманні правил догляду, шкіряні вироби здатні прослужити кілька років без втрати привабливого зовнішнього вигляду.).

Додатковою перевагою буде той факт, що в зимовий період взуття з натуральних матеріалів добре утримує тепло та забезпечує надійний захист від морозу. Крім того, шкіра захищає ноги від натирання та мозолів, чого не можна сказати про штучні матеріали.
Взуття з натуральної шкіри - це зручний і практичний варіант, який буде забезпечувати вам комфорт і легку ходу кожного дня. І якщо з покупкою модних аксесуарів у вигляді ременів або сумок можна не поспішати, то придбання шкіряного взуття слід розцінювати як турботу про власне здоров'я та комфорт.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача