1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/56-bezsmertna-klasyka-abo-vzuttya-shcho-nikoly-ne-vykhodyt-iz-mody/Безсмертна класика, або взуття, що ніколи не виходить із моди

Безсмертна класика, або взуття, що ніколи не виходить із моди

Ми щодня збираємося на навчання, роботу або прогулянку з друзями та мріємо створити неповторний образ, який дозволить не лише виглядати красиво, але й залишатися впевненими в собі. Головну роль при цьому відіграє грамотний вибір взуття. Воно повинно не лише подобатися, але й гармонійно поєднуватися з основними елементами вбрання.

Завжди актуальне жіноче взуття

Далі ми поговоримо про класичне взуття, що, незалежно від модних тенденцій, продовжує вважатися універсальним елементом жіночого образу.

Балетки та лофери

Найбільш зручна та елегантна альтернатива взуттю на підборах. На літо краще вибирати яскраві моделі з оригінальним декором у вигляді пензликів і шнурівки, а от для осіннього періоду більше підходять моделі нейтральних відтінків. Таке взуття прекрасно поєднується з більшістю елементів жіночого гардеробу. Воно пасує до жіночної сукні та ділових брюк, добре виглядає з легкими шортами та вдало доповнює джинси в стилі кежуал.

Босоніжки з тонкими ремінцями

Цей варіант призначений скоріше не для повсякденних прогулянок, а для святкових заходів. Витончені класичні босоніжки на тонкій шпильці зроблять жіночі ніжки візуально стрункішими. В поєднанні із сукнею, звуженою в області талії, вони дозволять створити по-справжньому розкішний образ.

Вишукані туфлі-човники

Про ці туфельки відомо кожній дівчині. І це стосується не лише сучасних модниць. Туфлі-човники вже багато років вважаються незамінним елементом жіночого гардеробу. Останнім часом особливою популярністю користуються моделі з яскравим орнаментом, які ідеально комбінуються із звуженою донизу спідницею та топом насиченого кольору. Прихильницям класики пропонуємо поєднувати човники стриманих кольорів із яскравими сукнями середньої довжини.

Взуття на танкетці

Ще одна зручна альтернатива взуттю на тонкій шпильці. Танкетка дозволяє рівномірно розподіляти вагу між носком і п'яткою, за рахунок чого ваші ніжки менше будуть втомлюватися. Спробуйте поекспериментувати зі стилем - виберіть модель яскравого кислотного відтінку на високій танкетці. В жодному разі не відмовляйтеся від декору у вигляді бахроми, паєток і камінчиків.

Витончені ботильйони на підборах

Ботильйони - універсальний вибір на демісезонний період або прохолодне літо. Найбільш ефектно виглядають вироби з натуральної замші або шкіри будь-якого кольору. Вдалим варіантом буде як взуття з декором, так і класичні моделі без декоративних елементів. Висота каблука особливого значення не має. Краще відразу вибирати модель, яка буде однаково добре поєднуватися з брючним костюмом і сукнею. У новому сезоні головним трендом будуть ботильйони, що мають міцний стійкий каблук. За своєю довжиною вони повинні злегка закривати щиколотку.

Зручні оксфорди

Комфортне та стильне взуття, що вже давно вважається незамінним елементом як чоловічого, так і жіночого гардеробу. І хоча серед чоловіків прийнято носити оксфорди в поєднанні з класичним костюмом, дівчатам можна комбінувати їх із легкою спідницею або джинсами в стилі casual. У своїх останніх колекціях дизайнери використовують оксфорди на контрастній підошві, а також моделі, декоровані камінням.

Класика не така одноманітна, як може здатися на перший погляд. Це багатогранний стиль, покликаний допомогти дівчатам у створенні нових стильних образів. Взуття, про яке йдеться в нашій статті, ніколи не виходить із моди та по праву може вважатися безсмертною класикою.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача