1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/55-34-5-par-vzuttya-shcho-mayut-vkhodyty-do-bazovoho-cholovichoho-hard/5 пар взуття, що мають входити до базового чоловічого гардеробу

5 пар взуття, що мають входити до базового чоловічого гардеробу

Раніше вважалося, що чоловікам можна приділяти менше уваги своєму зовнішньому вигляду та формуванню гардероба, ніж жінкам. Тепер ця тенденція змінилася, адже недоречний одяг однаково часто призводить до виникнення незручних ситуацій як у дівчат, так і у представників сильної половини людства. Що ж стосується взуття, то неправильно підібрана пара здатна зруйнувати навіть найбільш стильний образ. Сьогодні поговоримо про взуття, що має бути присутнім у базовому чоловічому гардеробі, а також про те, з чим його краще носити.

Види стильного чоловічого взуття

Високі черевики на шнурівці

Думаєте, що черевики підходять тільки для довгих піших прогулянок і не здатні виглядати стильно з дорогим одягом? Кілька років тому дизайн подібного масивного взуття піддався істотним змінам. Тепер можна підібрати черевики різного кольору та з різними методами оздоблення. Це означає, що таке взуття буде однаково вдало виглядати не тільки з діловим костюмом, але й із джинсами в стилі casual.
Чоловічі черевики на шнурівці з гумовою підошвою чудово підійдуть для дощової погоди, коли дуже важливо не промочити ноги. Вони ніколи не виходять із моди, тому можна не турбуватися, що сучасні тенденції витіснять це взуття з числа стильного.

Монки

Це найбільш незвичайний тип чоловічих туфель. Вони можуть стати як незначною деталлю, так і головним акцентом всього образу. У будь-якому випадку бажано, щоб одяг, який ви плануєте носити з монками, був максимально скромним. Як і більшість сучасних класичних туфель, монки однаково добре вписуються як до ділового, так і до casual-стилю. Найбільш класичним варіантом цього взуття прийнято вважати моделі з одним ремінцем. Такі монки чудово виглядають у комплекті з костюмом. Решта ж моделей цілком підходять для неформального стилю.

Лофери

Елегантне чоловіче взуття без шнурків - універсальний і стильний варіант на кожен день. Лофери однаково вдало поєднуються як із класичним, так і з повсякденним одягом. Легкість і практичність - головні властивості цього взуття, що привертають чоловічу увагу.
Рекомендуємо вибирати замшеві лофери, що добре пропускають повітря та дозволяють ногам дихати. Найбільшим попитом користуються світло-коричневий і бежевий відтінки. Ідеальний вибір для осінньо-весняного періоду.

Оксфорди

Чорні оксфорди, виконані в класичному стилі - практичне взуття на кожен день. Вони стали однією з найпопулярніших моделей чоловічих туфель. Незважаючи на те, що зараз представлений широкий вибір варіацій класичного дизайну, ці стильні туфлі з чорним носком залишаються незамінним елементом чоловічого гардероба. Така незначна на перший погляд деталь здатна стати вдалим доповненням офіційного ділового костюма.
Чорне взуття дещо проблематичне в плані догляду. Щоб воно не втратило свого блиску, не забувайте час від часу полірувати його за допомогою спеціальних засобів.

Зручні та легкі мокасини

Мокасини - прекрасний вибір для літнього і демісезонного періоду. Це комфортне та м'яке взуття, що цікаво поєднується з костюмом, джинсами та бриджами. Мокасини подобаються не тільки любителям стильних образів, але й шанувальникам подорожей, які особливо цінують комфорт. Замшеві моделі відрізняються легкістю та дарують свободу рухів, але таке взуття краще носити виключно в суху погоду, щоб не пошкодити матеріал.

Сподіваємося, що наша інформація виявилася корисною, однак нагадуємо, що зовсім не обов'язково слідувати усталеним правилам чоловічого стилю. Сміливі експерименти іноді призводять до несподівано вражаючого ефекту.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача