1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/83-61-yakomu-litnomu-vzuttyu-viddayut-perevahu-znamenytosti/Якому літньому взуттю віддають перевагу знаменитості?

Якому літньому взуттю віддають перевагу знаменитості?

Таке різноманіття кольорів, форм та фактур можливе лише влітку. Сьогодні звернемо увагу на те, яке взуття обирають до своїх літніх луків знаменитості та чи дотримуються вони правил моди.  

Відома модель Белла Хадід обрала для виходу в світ чобітки ідеального-білого, який визнаний одним із найактуальніших кольорів 2018. Широкий замок, ремінці - все в стилі ugly shoes, які так припали до душі всім в цьому сезоні.



Українська модель Алла Костромічова не вступається нічим у вмінні підбирати стильні луки. Так, на літо вона обрала балетки з відкритою п’яткою жовто-оранжевого відтінку. Таке взуття буде доречним як з сукнями, так і з костюмами, як це демонструє знаменитість.


Співачка Оля Полякова поза сценою теж віддає перевагу легким балеткам нюдового відтінку, які майже непомітні на ніжці. Вони також стануть чудовим доповненням як до повсякденного образу на роботу, так і для вечірніх прогулянок на відпочинку. Попри те, що в тренді мінімалізм, ви можете експериментувати з кольорами та оздобленням .


Ведуча Леся Нікітюк демонструє прихильність до ніжних й жіночних луків. Хіт цього сезону - босоніжки на підборах з тонким ремінцем - вдало підкреслює стрункість ніг красуні.



Окрім того,інший її образ є вдалим прикладом, як носити взуття з пластику. Вставки   на носках з шкіри чорного кольору обігрують незвичний матеріал і додають трішки зухвалості.


Блогер та інфлуенсер №1 за версією Космо Саша Пустовіт теж для літніх образів обирає легкі шльопанці з текстилю, з  цікавим тканинним оздобленням. Вони роблять лук “легким” і по-справжньому літнім. Таке взуття повинне бути у вашій валізі на відпочинок.

Знаменитості демонструють, що головне влітку - комфорт, адже це час для релаксу. Підбирайте взуття з натуральних матеріалів і не бійтесь міксувати!
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача