1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/79-58-vzuttya-do-sukon-ta-sarafaniv/Літо 2018: обираємо взуття для літніх луків

Літо 2018: обираємо взуття для літніх луків

З чим у вас асоціюється літо? Літо - це, перш за все, легкість і політ, саме тому сарафани, сукні та комбінезони вільного крою займають полиці в кожному гардеробі. Аби образ був по-справжньому літнім і жіночним, варто правильно підібрати аксесуари та взуття. Босоніжки на пласкій підошві чи на підборах, мюлі чи шльопанці - вибір чималий, тож сьогодні ділимось порадами, як знайти свою ідеальну пару на літо.

Почнемо із сарафанів довжини міді та максі. Для того, аби образ виглядав завершеним і не був надто обтяженим різноманітними кольоровими принтами, зупиніть свій вибір на однотонних сандалях. Ви можете замінити їх еспадрильями чи мокасинами, однак мінімалізм сандалів вигідно підкреслить акценти вашого луку. Таке поєднання буде вдалим вибором для прогулянки  або на щодень.

Універсальність такого образу в тому, що кілька деталей та вибір іншого взуття легко перетворить його з повсякденного у вечірній. Для цього легкі сандалі варто замінити на босоніжки на широких підборах. Тут ви вже можете експериментувати з оздобленням і обрати босоніжки з м'якими шкіряними ремінцями з лакованої шкіри або велюру.

Довгий сарафан підходить для вишуканого, більш жіночного образу, а от коротка коктейльна сукня буде ідеальним вибором для вечірки. Зробити акцент в образі можна на струнких ніжках, обравши яскраві босоніжки на широких підборах з актуальним цього сезону плетінням ремінців. Якщо ви віддаєте перевагу casual-стилю, то босоніжки на пласкій підошві або шльопанці з незвичним оздобленням будуть вдалим вибором. Образ можна доповнити аксесуарами, які пасуватимуть до кольору чи обробки взуття.

Для офісних луків влітку найкраще підійдуть стримані й водночас стильні босоніжки на невисоких підборах, які в поєднанні з сукнею чи блузкою і спідницею-олівцем матимуть елегантний вигляд. Це приклад того взуття, яке додає вишуканості і водночас залишається комфортним впродовж всього активного дня.

Цього сезону особливо актуальним є оксамитове та атласне взуття, а також босоніжки із закритою суцільною поверхнею і одним ремінцем, який облягає п’яту. Вони стануть в нагоді дівчатам, які комплексують через широку стопу, адже закривають її і візуально роблять тендітнішою.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача