1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/63-42-vesnyane-vzuttya-2018-modeli-shcho-buly-predstavleni-na-modnykh-/Весняне взуття 2018: моделі, що були представлені на модних показах

Весняне взуття 2018: моделі, що були представлені на модних показах

Як відомо, навіть найбільш розкішне вбрання не здатне надати дівчині стільки шарму, скільки його дарує правильно підібране взуття. Якщо ви хочете ловити на собі захоплені погляди оточуючих і виглядати не гірше, ніж моделі з обкладинок модних журналів, достатньо просто стежити за останніми тенденціями в світі взуття. Пропонуємо вам ознайомитися з головними новинками весни 2018, які були представлені на останніх модних показах.

Весна 2018: нові тренди жіночого взуття


Цього разу дизайнери постаралися максимально розкрити все різноманіття стилів, у яких може виготовлятися весняне взуття. Отже, поговоримо докладніше про найбільш яскраві моделі сезону.

Взуття з відкритим носком

Найоригінальнішим варіантом жіночого взуття цієї весни стали моделі з відкритим носком. Вони привертають увагу не стільки елегантністю, скільки своєю новизною та нетрадиційним дизайном. Відкритий носок невдало поєднується з класичним та діловим вбранням, але чудово підійде для доповнення легкого романтичного образу.

Взуття в чоловічому стилі

Черевики і туфлі, виконані в чоловічому стилі, опинилися цієї весни на піку популярності. Вони підходять як прихильницям класики, так і поціновувачкам оригінального та актуального зараз стилю гранж. Створити образ, який випромінює французький шик, можна за допомогою джинсів, класичної білої сорочки, берета і туфель зі стриманим і злегка грубим дизайном.

Туфлі-човники

Шпилька або просто високий стійкий каблук - це одвічне уособлення елегантності й жіночності. Таке взуття буде ідеально виглядати з легкою повітряною сукнею та мініатюрним клатчем. Якщо ж ви є прихильницею яскравих ефектних образів, радимо підібрати під човники джинси в стилі гранж і шкіряну куртку. Модні останнім часом оверсайз-речі також будуть шикарно виглядати на контрасті з класичними туфлями.

Жіночі мокасини

Цього року особливим попитом серед модниць користуються мокасини з невисокою танкеткою та невеликим каблуком. Тепер за своїм зовнішнім виглядом вони часто нагадують лофери. Особливо яскраво будуть виглядати моделі сріблястого кольору. Класичні сині, червоні та бежеві мокасини стануть універсальним доповненням будь-якого жіночого гардеробу.

Сліпони

Весняні сліпони 2018 випускаються на потовщеній білій підошві та можуть мати найрізноманітніші кольори та елементи декору. Доповнити зручний стиль кежуал допоможуть моделі на шнурках, які поєднують в собі класичний чорний і оригінальний золотистий або сріблястий кольори. Для романтичних образів підійдуть велюрові жіночі сліпони яскравих насичених відтінків, прикрашені оригінальними декоративними елементами.

Як бачите, в цьому сезоні дизайнери пропонують модницям широкий вибір варіантів стильного взуття на будь-який смак. Кожна дівчина з легкістю знайде кілька пар, які впишуться саме до її весняного гардеробу.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача