1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/60-chy-mozhut-klasychni-tufli-buty-zruchnishymy-za-krosivky/Чи можуть класичні туфлі бути зручнішими за кросівки?

Чи можуть класичні туфлі бути зручнішими за кросівки?

Чоловіки звикли вважати класичне взуття формальним елементом гардеробу, який слід носити тільки на ділові зустрічі та важливі урочисті заходи. Для свого комфорту вони зазвичай вибирають кросівки, які добре поєднуються зі зручним спортивним одягом. Тим не менш, на піку популярності зараз опинився casual-стиль, який поєднує в собі комфорт та елегантність повсякденного вуличного одягу. Що ж стосується взуття, то класичні чоловічі туфлі підійдуть в цьому випадку просто ідеально.

Чи можливо знайти зручне класичне взуття?

Багато хто здивується, але будь-які класичні туфлі повинні бути зручними. Для цього достатньо правильно підібрати розмір і придбати якісний виріб із натуральних матеріалів. Зазвичай проблеми виникають швидше через звичку носити певний вид взуття, а не через незручності конкретної пари. Це означає, що у чоловіка, який звик носити тільки спортивні кросівки, класичне взуття з більшою часткою ймовірності може викликати дискомфорт, ніж у людини, що постійно чергує різні стилі. Отже, чим частіше чоловік носить класичні туфлі, тим впевненіше він почуває себе в них.
Класика не обов'язково повинна бути нудною. Якщо декому за дрес-кодом належить носити тільки консервативні туфлі чорного кольору, це ще не означає, що в звичайному житті класичні туфлі не зможуть стати найбільш цікавою та яскравою деталлю всього образу. Зараз виробники пропонують настільки широкий асортимент взуття, що кожен чоловік легко зможе підібрати модель, яка підкреслить його індивідуальний стиль.

Сучасні чоловічі туфлі в класичному стилі

Монки та оксфорди вже давно вважаються традиційними елементами чоловічого гардероба. Їхній дизайн не змінюється століттями та залишається актуальним і в наші дні. Можливо, декому не сподобається така сувора відданість традиціям, але багато чоловіків, як і раніше, в захваті від цих туфель. Вони просто намагаються зробити свій образ оригінальним не за рахунок взуття, а завдяки іншим елементам гардеробу.
Оксфорди, монки, лофери та дербі класичного чорного і коричневого кольорів тепер популярні не лише в діловому середовищі. Чоловіки цінують якість і практичність, тому таке взуття поза конкуренцією. Воно виготовляється з натуральної шкіри першокласної якості, має класичні форми та оздоблення ручної роботи.


Сучасними такі туфлі робить використання нових технологій у процесі виробництва. Завдяки своїй пористій структурі, шкіряна підошва дозволяє ногам дихати, але при цьому поглинає вологу. Деяким виробникам вдалося усунути цей недолік за рахунок вбудованої водонепроникної мембрани. Вона добре пропускає повітря, зберігаючи ноги в сухості навіть у дощову погоду. Крім того, подібне взуття відрізняється надзвичайною легкістю, тому чудово підійде в якості повсякденного варіанту.
На сайті магазину ЛеоМода ви знайдете широкий вибір чоловічих класичних туфель. Замовивши якісне шкіряне взуття у нас, ви можете самостійно переконатися в його зручності та практичності.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача