1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/46-25-stylni-tufli-na-novyy-rik-2018/Стильні туфлі на Новий рік 2018

Стильні туфлі на Новий рік 2018

Новий рік - казковий час, який відкриває перед нами безліч яскравих варіантів для створення модних образів. У період новорічних свят модницям дозволено вдягати найбільш сміливе та сяюче вбрання. Обов'язково скористайтеся цією можливістю. Оскільки просто підібрати ефектну сукню недостатньо, ми вирішили допомогти вам із вибором стильного взуття.

Вибираємо новорічні туфлі 2018

Існує два основні чинники, від яких слід відштовхуватися при виборі святкових туфель - вибрана сукня та місце проведення вечірки. Формат урочистості може бути найрізноманітнішим: від традиційних посиденьок за новорічним столом або вечері на двох в улюбленому ресторані до веселої клубної вечірки.
Для кожного з випадків знадобиться різне взуття. І якщо в домашніх умовах незручні туфлі завжди можна змінити на більш комфортний варіант, то на вечірці взуття повинне бути максимально практичним і не викликати навіть найменшого дискомфорту. В іншому випадку до кінця свята веселий настрій буде остаточно зіпсовано.
Незалежно від того, плануєте ви зробити туфлі додатковою деталлю чи головним акцентом модного лука, гармонія кольорів не повинна бути порушена. Туфлі зі стразами - чудовий варіант для новорічної сукні зі стриманим декором і аналогічними декоративними елементами. Те саме можна сказати про вибір взуття, прикрашеного квітами, камінчиками та ланцюжками.
Класична чорна сукня буде цікаво виглядати з туфлями найрізноманітніших відтінків. Якщо хочете здивувати оточуючих вишуканим смаком, вибирайте яскраве взуття та повторіть його колір або фактуру в аксесуарах: сумочці, поясі, браслеті. Дівчатам, які не можуть визначитися з моделлю, радимо зупинитися на класичних варіантах.

Кольори 2018 року в жіночому взутті

Серед топових кольорів прийдешнього року стилісти особливо виділяють відтінки червоного та жовто-коричневого: від стриманого кольору какао до яскравого золотистого. Новий рік - саме те свято, коли ви зможете дозволити собі виглядати яскраво та блискуче.
Серед найефектніших варіантів новорічного взуття 2018:
  • Блискучі рожеві туфлі. Подібне взуття викличе захват у дівчат, які завжди віддають перевагу шику та гламуру. В таких новорічних туфельках юні модниці будуть виглядати ефектно та жіночно.
  • Золотисті туфлі. Такий вибір в поєднанні з вишуканими золотими прикрасами та біжутерією дозволить вам відчути себе справжньою казковою королевою.
  • Червоні або бордові туфлі. Це взуття виглядає дорого та стильно. Яскравий насичений відтінок привертатиме увагу не стільки до туфель, скільки до ваших струнких ніжок.
  • Чорні туфлі-човники. Це безпрограшний варіант для модниць, які не готові до сміливих експериментів, але хочуть виглядати стильно й елегантно в новорічну ніч. Як відомо, класика ніколи не втрачає своєї актуальності, тому човники стануть універсальним варіантом.
Щоб не зіпсувати свято неприємними сюрпризами, придбати туфлі на Новий рік краще заздалегідь. Спробуйте трохи розносити нове взуття, це допоможе відчувати себе більш впевнено в святковий вечір. Шукайте свою ідеальну пару туфель і тоді диво в новорічну ніч обов'язково станеться.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача