1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/45-24-modni-demisezonni-novynky-vid-leomoda/Актуальне взуття сезону весна/осінь 2018 від ЛеоМода

Актуальне взуття сезону весна/осінь 2018 від ЛеоМода

Жіноче демісезонне взуття: що буде модно в новому році?

Гарна новина для модниць, яким подобаються яскраві привабливі образи - ботфорти зараз в тренді. Дизайнери помітили, що дівчата усього світу просто в захваті від цього взуття, і вирішили випустити з цієї нагоди кілька приголомшливих колекцій. Зацікавленість у цій моделі призвела до того, що жіночі ботфорти досягли рекордної висоти XXL.
Такі моделі візуально зроблять ваші ніжки більш стрункими і легко замінять собою шкіряні обтягуючі лосини. У такому образі ви будете почувати себе справжньою королевою навіть під час повсякденної прогулянки. Ще один плюс ботфортів - ніжки не замерзнуть, навіть якщо ви надягнете маленьке чорне плаття.
Зверніть особливу увагу на чорні шкіряні ботфорти від Леомода. Це зручна модель на стійкому каблуці висотою 9 см.
Зручне взуття завжди в моді, тому мокасини ніколи не втрачають своєї актуальності, змінюється тільки дизайн. Щоб нові моделі не виглядали похмуро та буденно, в своїх нових колекціях дизайнери додали цікаві елементи взуттєвого декору.
У магазині Леомода ви знайдете оригінальні та стильні мокасини кольору бордо. Завдяки натуральній замші, з якої виконаний верх цієї моделі, ви зможете створити вишуканий модний образ.
Якщо колись черевики і вважалися виключно чоловічим варіантом взуття, то тепер ці часи успішно забуті. Сучасні жіночі черевики вже кілька років перебувають на піку популярності серед модниць. Найактуальніший варіант нового модного сезону - це натуральні шкіряні черевики, що поєднують в собі два контрастних відтінки. Саме таку модель представляє вашій увазі Леомода. Стильна чорна пара зі сріблястою вставкою - сміливе та оригінальне рішення.
Коли носити?
Сезон осінь-весна - це час, коли можна дозволити собі змінювати модний образ буквально кожного дня. Найпростіше це зробити за допомогою взуття. Поповніть свій гардероб зручними мокасинами, привабливими ботфортами та стильними черевиками з нашої нової колекції. Тепер у вас з'явиться улюблена пара для будь-якої погоди!
З чим носити?
  • ботфорти - шикарно виглядають з об'ємним светром в поєднанні з обтягуючими легінсами або вузькими джинсами. Ще з таким взуттям стильно буде виглядати сукня або приталена туніка, яка підкреслить всі переваги вашої фігури. В якості верхнього одягу підійде кардиган, пальто прямого крою та навіть шкіряна куртка.
  • мокасини - вдало поєднуються як із комплектами в стилі casual, так і з відверто жіночними образами - сукнями та сарафанами.
  • черевики - це взуття, що добре пасує до модних останнім часом рваних джинсів. У якості верхнього одягу можна використовувати вовняне пальто, різні види шкіряних курток або осінню парку.
Незалежно від того, які тенденції сьогодні в моді, пам'ятайте, що головний секрет стильного образу - це ваша впевненість у собі. Купуйте взуття та речі, які вам подобаються, та носіть їх із задоволенням!
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача