1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/44-23-modni-zymovi-novynky-vid-leomoda/Модні зимові новинки від ЛеоМода

Модні зимові новинки від ЛеоМода

Вам подобається гарно виглядати і справляти враження дівчини з бездоганним смаком? Ви регулярно відстежуєте модні новинки, щоб завжди залишатися в тренді? Тоді ми підготували для вас дещо цікаве.

Зимове жіноче взуття: головні новинки цього сезону

Настала зима, а ви ще не встигли створити свій неповторний образ? У нас є кілька чудових варіантів для вас.

Стриманий, але елегантний дизайн зимових чобіт - це саме те, що потрібно для походів на роботу та повсякденних прогулянок. Сірі шкіряні чоботи на стійкому пыдборы висотою 9 см стануть універсальним доповненням будь-якого жіночого гардеробу.

Якщо ж ви вважаєте себе прихильницею креативних рішень, зверніть увагу на чоботи оригінального насичено-зеленого кольору, представлені у взуттєвому каталозі інтернет-магазину Леомода. Така пара допоможе створити привабливий жіночний образ і змусить перехожих обдаровувати вас захопленими поглядами. Якщо ви вирішили замовити зелені зимові чобітки на підборах, приготуйтеся вислухати масу компліментів на свою адресу.

Прийнято вважати, що ботильйони - це невідповідне взуття для періоду холодів. Леомода впевнено спростовує таку думку. В цьому сезоні ми пропонуємо модницям звернути увагу на стильні жіночі ботильйони кольору бордо. Це по-справжньому універсальний варіант, адже таке взуття можна носити куди завгодно.

Коли носити?

Зимовий період - це час, коли найскладніше підібрати зручне та одночасно стильне взуття. Наша мета - показати модницям, що красиве взуття може бути комфортним. Теплі чоботи та ботильйони з натуральних матеріалів - ідеальний варіант для морозної погоди.

З чим носити?
  • чоботи - взуття, яке в поєднанні із сукнею та елегантним приталеним пальто допоможе вигідно підкреслити переваги вашої фігури. Якщо ж вам більше до душі вільний стиль, то високі чоботи також прекрасно виглядатимуть із одягом в стилі casual.
  • ботильйони - найкраще виглядають із укороченими пальто, короткими полушубками та пальто оверсайз. Однаково вдало доповнюють спідниці та модні вузькі джинси.
Постійно експериментуйте, створюйте нові образи і шукайте свій індивідуальний стиль. Купуйте тільки те, що подобається. Не забувайте, що захоплені погляди оточуючих приваблює впевнена хода, а не нова пара дорогого взуття.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача