1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/40-19-top-5-zymovoho-vzuttya/Топ-5 пар зимового взуття від ЛеоМода!

Топ-5 пар зимового взуття від ЛеоМода!

Підібрати ідеальну зимову пару серед різноманіття видів взуття непросто, тож сьогодні ми підготували для вас 5 найбільш стильних пар цього сезону. Обирайте кольори та фактури, які вам до вподоби!

  1. Ці оригінальні зимові чоботи не залишать байдужою жодну жінку. Пара виконана із натуральної шкіри і буде незамінною у вашому гардеробі взимку. Тепле хутро з байкою зігріють ваші ніжки, а невисокий стійкий каблук додасть образу елегантності. Сірий колір легко поєднати з верхнім одягом. Найкраще обрати світле пальто до коліна пальто та шарф кольору марсала.

  2. Для всіх прихильниць підборів ми теж приготували щось особливе. Чоботи з гладкої натуральної шкіри чорного кольору -  ідеальний вибір для зими. Вони вдало доповнять сукню та верхній одяг по фігурі. Класика завжди в моді, тому поєднати чорні чобітки ви можете із будь-яким кольором.

  3. Ботфорти вже кілька сезонів поспіль лідирують серед зимового взуття. Тож саме таку пару ми вам пропонуємо. Пора відкидати стереотипи, що їх можуть носити лише дуже високі дівчата - насправді, правильно підібрані ботфорти пасуватимуть всім. В цій парі, виконаній в натуральному велюрі і на високому, стійкому каблуці,  ви матимете витончений та елегантний вигляд!

  4. Маст-хев цього сезону - масивні черевики, особливо такого вражаючого кольору. Завдяки товстій підошві вам непотрібно буде перейматися, адже ніжки будуть сухими в будь-яку погоду. Надійні та зручні - саме те, що потрібно взимку.  Глибокий темно-зелений колір лише додасть образу родзинку!

  5. Витончені чоботи із нубуку - стильна новинка цього сезону. Гоструватий носок цього сезону в тренді, а стійкий каблук додасть вам впевненості.  Незвична халява додасть стрункості вашим ногам та візуально видовжить. Ці чоботи - незамінна пара на вечірку чи побачення.

Підібрати зимове взуття можна на сайті

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача