1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/39-18-zhinochi-botylyony/Ботильйони - універсальне взуття для кожної жінки

Ботильйони - універсальне взуття для кожної жінки

Вже кілька сезонів підряд модниці не можуть обійтися в своєму гардеробі без ботильйонів. Універсальність, експерименти з фактурами та обробками, поєднання стилів допомагають цьому взуттю бути на піку популярності. Як обрати собі найелегантнішу пару та з чим краще носити ботильйони - читайте в нашій сьогоднішній статті.

Ботильйони з 19 століття. Що змінилось?

Класичні ботильйони, як відомо, жінки почали носити ще кілька століть тому і виглядали вони дещо інакше. Замок був зовсім необов’язким - взуття могло обмотуватись шнурівками і мало товсту підошву. Трохи згодом вони набули більш жіночних рис, з’явились ботильйони на підборах, однак з вигляду вони були досить скромними - з гладенькою поверхнею без ніякої обробки.

Сьогодні дизайнери вражають все новими моделями ботильйонів. На своїх показах саме ботильйони презентували, Versace і Sally LaPointe, Valentino і Sonia Rykiel, Christian Louboutin.

Якщо ви придбаєте ботильйони на танкетці - не помилитесь, адже саме така модель популярна цього сезону. Також можна обрати взуття на платформі - воно не лише стильно виглядатиме, а й забезпечить вашим ніжкам комфорт у дощову й холодну погоду. Якщо говорити про обробку ботильйонів, то в цьому сезоні ваша фантазія нічим не обмежується: ви можете обирати ботильйони з анімалістичним принтом, з підборами незвичної геометрії,  з текстильним вставками, що імітують шкарпетки, з ланцюгами і, звісно, ніяк без хутра.

Ботильйони - на прогулянку і на роботу!

Ми вже говорили, що ботильйони - чи не найуніверсальніше взуття, адже його можна носити навесні, восени та взимку. Окрім цього, їх з легкістю можна взувати разом з строгим костюмом на роботу - класичні штани та підбори підкреслять стрункість ваших ніг, однак образ залишиться в міру скромним, саме для офісу.

Якщо ж ви плануєте романтичний вечір - зверніть увагу саме на це взуття! Вони чудово доповнять трикотажну сукню по фігурі та пальто до коліна або спідницю-олівець та блузку з вільними рукавами. Оберіть шарф в тон до взуття - і  матимете неперевершений вигляд.

Прихильницям джинсів теж буде доречною ця пара взуття в гардеробі, адже ботильйони вдало поєднуються із джинсами-скінні. Оберіть вкорочене пальто вільного крою, ботильйони на платформі та сумку-ранець. З таким образом ви будете в центрі уваги.

Експериментуйте, поєднуйте стилі та творіть ваш власний. Обрати ботильйони можна на сайті.


Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача