1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/choloviche-vzuttya-bez-shnurkiv-styl-i-praktychnist-v-odniy-pari/Чоловіче взуття без шнурків: стиль і практичність в одній парі

Чоловіче взуття без шнурків: стиль і практичність в одній парі

Коли мова заходить про елегантне чоловіче взуття, відразу ж згадуються туфлі або черевики на шнурках. Багато хто вважає, що тільки такі варіанти стануть гідним доповненням стильного образу сучасного чоловіка. Насправді ж взуття без шнурків має безліч переваг, пов'язаних не тільки із зовнішнім виглядом, але й зі зручністю, що особливо важливо.

Чоловічі черевики без шнурків

Стануть ідеальним доповненням популярного зараз стилю casual. Однаково вдало пасуватимуть до джинсів і до ділових штанів. Головне - правильно вибрати колір і фасон зимового взуття. До переваг чоловічих черевиків без шнурків належать:
  • зручність - таке взуття і без шнурків зручно сидить на нозі та залишається комфортним навіть за умови, що доведеться цілий день провести на ногах;
  • практичність - черевики швидко та легко застібаються;
  • мінімалістичний дизайн - взуття відрізняється стриманим дизайном, але стильно виглядає в поєднанні з будь-яким образом.

Чоловічі туфлі без шнурків: найпопулярніші моделі

Мокасини. З усіх існуючих ліній взуття без шнурків чоловіки найчастіше віддають перевагу саме мокасинам. Вони випускаються в широкому розмаїтті моделей, тому можна легко знайти відповідний варіант для різних заходів. Зазвичай для виробництва мокасинів використовують замшу або м'яку шкіру. Хоча вони вважаються неформальним взуттям, спортивним варіантом їх назвати не можна. Вдало поєднуються з такими популярними елементами чоловічого одягу, як укорочені брюки, бриджі, шорти та штани чінос. Мокасини також прекрасно комбінуються з джинсами, виконаними в класичному стилі - достатньо буде просто злегка підвернути штанини знизу.
Монки. Обов'язкова деталь таких туфель - ремінець (або кілька ремінців) із пряжкою. До основних особливостей монків також належать тонка підошва, подовжений носок і невисокий каблук квадратної форми. Пряжки та ремінці в цій моделі слугують виключно в якості декоративних елементів - їх не потрібно застібати або розстібати при надяганні. Для виробництва монків підходить тільки натуральна шкіра або замша. В першому випадку вони часто прикрашаються перфорацією, завдяки якій таке взуття часто нагадує інший тип чоловічих туфель - броги.
Найкращим доповненням чоловічих монків стануть укорочені штани, виконані в італійському стилі. Така комбінація користується популярністю не тільки за рахунок вдалого зовнішнього поєднання. Саме такий варіант також вибирають через те, що довгі штани часто чіпляються за пряжки та створюють незручності. Замшеві монки пасують до джинсів у поєднанні з блейзером або джемпером.
Класичні сліпери. У це важко повірити, але прототипом настільки елегантного чоловічого взуття є домашні капці, які раніше носили англійські лорди. Сліпери мають пласку підошву та невисокий каблук, але їх головною особливістю вважається відсутність будь-яких застібок. Мова йде не лише про шнурки, але й про пряжки та липучки. Обов'язковий елемент сліперів - невеликий язичок, який розташовується на підйомі стопи.
Класичні моделі виготовляються з м'яких матеріалів: велюру, нубуку та замші. Оскільки таке взуття завжди має тонку підошву, воно підходить тільки для теплої погоди. Сліпери зазвичай носять на босу ногу. Вони добре виглядають у поєднанні з джинсами та штанами в стилі casual.
Лофери. Один із найпопулярніших видів чоловічих туфель без шнурків. Лофери - це своєрідне поєднання дербі та мокасинів. Таке взуття випускається з жорсткою підошвою на невеликому каблуці, виконується без будь-яких застібок.
Чорні шкіряні лофери без декоративних елементів стануть ідеальним доповненням ділового костюма. Шанувальникам стилю кежуал рекомендуємо звернути увагу на лофери із замші або шкіри з декором у вигляді пензликів і пряжок. Подібні моделі вдало доповнять джинси або штани неформального крою.
Як відомо, чоловіки набагато практичніші, ніж жінки, тому стильне взуття без шнурків стане для них справжньою знахідкою. Вибір відповідної пари залежить тільки від особистих уподобань і стилю, в якому створений конкретний чоловічий гардероб.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача