1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/81-60-stylnyy-plyazhnyy-look-chym-zdyvuvalo-vzuttya-z-novykh-kolektsiy/Стильний пляжний look: чим здивувало взуття з нових колекцій?

Стильний пляжний look: чим здивувало взуття з нових колекцій?

Влітку мода виходить за будь-які рамки і можна експериментувати зі стилями, кольорами, довжиною. Пляжний лук - один з маст-хевів, що повинні бути у вашому гардеробі в літню пору. Образ для відпочинку не обов’язково має складатись із яскравого одягу та взуття з багатим оздобленням. Сюди можна внести базові речі, які добре поєднуються між собою та не “переобтяжують” вашого вигляду.

В спекотну пору сукня стає неписаним дрес-кодом для всіх дівчат. Основним критерієм у виборі є не колір чи фасон, а натуральність матеріалів. Лляні сукні чи сарафани підкреслять природну красу і дозволять вам почуватись комфортно в будь-яку погоду. Ну а доповнити образ потрібно легким взуттям, тож сьогодні - про взуття для пляжних луків.

- Мінімалізм. Одним з головним трендів цього літа є мінімалістичне взуття. Лаконічний дизайн дозволяє поєднати їх з будь-яким образом. Елегантність і стриманість в одній парі - такий девіз цього сезону від Dolce & Gabbana. Босоніжки на підборах з тонким ремінцем повертають жіночність у повсякденний образ сучасних жінок. Вони стануть вдалим вибором для вечірніх прогулянок на відпочинку або романтичного вечора.

- Натуральність. В новому сезоні дизайнери звернулися до натуральних фактур і пропонують підбирати босоніжки чи шльопанці з натуральної шкіри та нубуку. Цього принципу дотримались Timbarland у своїй новій колекції босоніжок. Босоніжки на потовщеній підошві подарують відчуття польоту при ходьбі й стануть незамінними на відпочинку. Їх легко можна взути до шортів з коротким топом або сарафаном вільного крою.

- Пластик. Взуття з прозорими пластиковими елементами вже давно з’являлось на показах дизайнерів, однак лише цього сезону його по-справжньому оцінили модні експерти. Босоніжки з прозорою поверхнею і відкритим носком - це справжній тренд літа 2018. Вони матимуть більш вдалий вигляд з одягом стилю casual, однак літо - це ж час для експериментів та незвичних поєднань, чи не так?

Окремо варто згадати про кольорову гаму, адже цього сезону можна все! Червоні, пудрові, срібні, золоті, ідеально білі чи класичні вугільно-чорні босоніжки - всі вони будуть актуальними. Тож сміливо обирайте взуття свого улюбленого кольору і складайте власні стильні луки для відпочинку!

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача