1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/78-57-zhinochi-bosonizhky-2018/Новинки літнього сезону від LeoModa

Новинки літнього сезону від LeoModa

Настав час для босоніжок та легких жіночних образів! Цього сезону дизайнери зробили акцент на простоті ліній та комфорті - літні сарафани, сукні вільного крою будуть в тренді. Як підкреслити переваги та доповнити образ стильною парою взуття? Сьогодні поговоримо про ідеальне взуття на літо, яке пасуватиме до будь-яких луків.

  • Для прихильниць взуття без підборів чудові новини - босоніжки на низькому ходу цього сезону як ніколи актуальні. Відкриті, гнучкі, тендітні - вдалий вибір для прогулянки, романтичного вечора чи походу за покупками. В такому взутті можна все і всюди!
  • Ще один ідеальний літній варіант - сандалі. Це взуття залишається улюбленцем дизайнерів і стильних жінок вже багато сезонів підряд. Мода на комфортні речі вкотре укріпила позицію сандалів у гардеробі модниць і не дарма - вдень ви можете носити їх з діловим костюмом, а ввечері взути до коктейльної сукні. Така пара додасть актуальності будь-якому образу: від лаконічного офісного до невимушеного вечірнього.
  • Для тих, хто вже планує відпочинок і підбирає стильні луки для прогулянок на пляжі, варто звернути увагу на легкі шльопанці з ремінцями, які матимуть гармонійний вигляд з сарафаном, шортами чи кюлотами. Стилісти радять обирати взуття “соковитих” відтінків, які зроблять ваш образ по-справжньому літнім. Обов’язково покладіть у валізу цю універсальну пару!
  • Краса - в простоті! Цю пару впевнено можна назвати фаворитом сезону, оскільки модель одразу припала до душі багатьом модницям. Широкі підбори, які дозволяють почуватись впевнено навіть після активного дня і тоненький ремінець - вдалий вибір до суконь вільного крою або комбінезона світлих тонів.
  • Сандалі-гладіатори вже давно “оселились” в гардеробі практичної кожної жінки, яка слідкує за модними новинками. Однак цього сезону дизайнери вирішили поекспериментувати та додати жіночності цим rough shoes. Босоніжки-гладіатори на підборах поєднують в собі вишуканість та впевненість - лише найсміливіші дівчата оберуть таку пару. Вони стануть цікавим доповненням до лляного костюму-штанів або вкороченого комбінезона як пляжного варіанту.
  • Пластикові елементи популярні як в одязі, так і в аксесуарах. Знайшлось місце пластику і в колекціях взуття сезону весна-літо 2018. Поєднання прозорих пластикових вставок зі шкірою чи велюром все частіше можна зустріти на модних подіумах та червоних доріжках. Можливо, варто прислухатись до порад зірок та спробувати незвичний тренд в повсякденному образі?

Літо - час для експериментів та незвичних поєднань. Обирайте яскраві кольори та творіть власний стиль!

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача