1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/77-litniy-casual-2018-stylne-vzuttya-dlya-zhinok/Літній casual 2018 - стильне взуття для жінок

Літній casual 2018 - стильне взуття для жінок

Одним із найпопулярніших модних стилів зараз став зручний і практичний "casual". Ця тенденція торкнулася не лише одягу, але й жіночого взуття. І хоча акцент в ньому робиться не на зовнішній вигляд, а на комфорт, це не означає, що з його допомогою не можна створити ефектний образ. Головна особливість сучасного casual-взуття - гармонійне поєднання простоти та яскравих деталей.

Стильне жіноче взуття на літо 2018

Раніше моделі в міському стилі використовувалися переважно як взуття для прогулянок, пікніків і відпочинку, але зараз все змінилося. Завдяки своїй практичності такі вироби стали мати попит навіть у найбільш вимогливих модниць. Зазвичай взуття в стилі кежуал виготовляється на пласкій підошві, стійкій танкетці або невисокому каблуці. Серед найбільш популярних напрямків цього стилю:

  • smart casual - до цієї категорії зазвичай відносять жіночі балетки та босоніжки з оригінальним принтом або декоративними елементами. З таким взуттям шикарно виглядають вузькі джинси в поєднанні з топами та сорочками. Кращим аксесуаром в такому образі буде яскрава сумка, виконана в стилі етно, або хустка на шию. Ще один вдалий look - чорно-білі лофери, комбіновані з джинсами, легкою білою блузкою та просторим жакетом.

  • business casual - так називають взуття для роботи в офісі, де не вимагають дотримання занадто суворого дрес-коду. У цьому випадку використовується взуття, що закриває більшу частину стопи. Ідеальним варіантом будуть класичні жіночі туфлі на невеликих підборах або лофери.

  • street casual - це просте неформальне взуття для сміливих дівчат. Тут немає жодних рамок і обмежень. Найкращий одяг - футболки, топи, спортивні штани та рвані джинси. Найкраще взуття - легкі мокасини, сліпони та яскраві босоніжки на пласкій підошві.

  • sport casual - найбільш практичний тип жіночого літнього взуття. Кросівки, легкі молодіжні кеди або комфортні туфлі без каблука стануть ідеальною основою для одягу в спортивному стилі. У такому взутті можна вирушити на пробіжку або прогулянку біля моря, а також зайнятися різними видами активного відпочинку.

Якщо вам подобається повна свобода та відсутність будь-яких рамок, стиль casual - це ідеальний варіант. З ним можна щодня створювати новий оригінальний образ, який не лише буде відповідати останнім модним тенденціям, але й дозволить підкреслити вашу індивідуальність.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача