1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/76-5-sposobiv-zrobyty-fihuru-strunkishoyu-za-dopomohoyu-vzuttya/5 способів зробити фігуру стрункішою за допомогою взуття

5 способів зробити фігуру стрункішою за допомогою взуття

Однією з головних ознак жіночої краси та привабливості справедливо вважаються довгі ніжки. Найпростіший спосіб відповідати образу довгоногих красунь-моделей - вибрати для себе взуття на високих підборах або платформі. Деякі дівчата настільки звикли носити подібні моделі, що в туфлях чи босоніжках на пласкій підошві відчувають себе некомфортно. Проте каблук - не єдиний спосіб зробити візуально довшими жіночі ніжки. В цій статті ми розглянемо декілька хитрощів, які дозволять вам створювати привабливий образ щодня.

5 способів зробити фігуру стрункішою завдяки взуттю

Взуття тілесного кольору

У деяких випадках, щоб візуально подовжити жіночі ніжки, достатньо вдягнути чоботи чи туфлі коричневого, бежевого або коричневого відтінків. Значення має також висота підборів. Слід одразу визначитися, наскільки високий і тонкий каблук ви можете носити без відчуття дискомфорту.

Найбільш безпрограшний варіант - бежеві туфлі-човники на невеликій шпильці, виконані в класичному стилі. Вони добре підходять як для урочистих заходів, так і для повсякденного носіння. Нейтральний відтінок поєднується з будь-яким одягом, а лакована гладка шкіра виглядає просто шикарно.

Високі чоботи

Якщо хочете, щоб ваші ніжки здавалися довшими, пропонуємо універсальне рішення - чоботи-панчохи або ботфорти. В холодну пору року вони дозволяють створити ефектний образ і при цьому добре зігрівають в мороз. Однією з найбільш популярних моделей стали класичні високі чоботи з замшевого матеріалу. Завдяки стійкому каблуку, такі ботфорти дуже зручні, а масивна тракторна підошва не ковзає та виглядає оригінально. Чорні шкіряні чоботи-панчохи - універсальний варіант для будь-якого гардероба.

Взуття в тон

Взуття того самого кольору, що й штани або колготки, також дозволяє візуально подовжити жіночі ніжки. Якщо підібрати туфлі в тон спідниці, стегна будуть здаватися набагато стрункішими. Саме з цієї причини не радять підбирати до світлих колготок темні туфлі або чорну спідницю. В літній період краще носити світле взуття в тон шкіри. Візуально подовжити ніжки можна також за допомогою штанів і туфель одного кольору.

Туфлі з гострим або відкритим носком

В елегантних туфлях із гострим носом ноги виглядають більш худими та довгими. Візуально зробити стегна стрункішими можна за допомогою відкритих туфель, а також завдяки сандалям на підборах або платформі.

Відмова від ремінців на щиколотках

У босоніжках або туфлях із ремінцями, що затягуються навколо щиколотки, ноги здаються товстішими та коротшими, ніж є насправді. Якщо ви хочете здаватися вищою та стрункішою, слід повністю відмовитися від такого взуття.

Завдяки використанню таких простих прийомів ви неодноразово будете ловити на собі захоплені погляди оточення.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача