1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/75-8-par-cholovichoho-vzuttya-na-spekotnyy-sezon/8 пар чоловічого взуття на спекотний сезон

8 пар чоловічого взуття на спекотний сезон

Літо - найбільш тепла та приємна пора року, сезон відпусток, відпочинку та яскравих вражень. У спекотний період не хочеться виглядати занадто офіційно. Особливо це стосується взуття. Сьогодні ми поговоримо про вісім найбільш цікавих варіантів чоловічого взуття на літо.

Літнє чоловіче взуття: 8 стильних ідей

Чоловічі еспадрільї. Дивно, але колись вони вважалися взуттям бідняків. Зараз же еспадрільї стали незамінним атрибутом чоловічого літнього гардероба. І хоча для ділових зустрічей таке взуття не підходить, воно чудово поєднується з більшістю видів повсякденного літнього одягу.

Чоловічі шльопанці. Для тих, кого влітку найбільше цікавить взуття для басейну або пляжу, були придумані легкі та практичні шльопанці-в'єтнамки. Пам'ятайте, попри свою зручність, вдало це взуття буде виглядати лише з пляжним стилем.

Чоловічі сандалі. Підходять під будь-який образ, за ​​винятком ділового. На офіційних заходах таке взуття буде виглядати недоречно, а ось для пляжу, походів до магазину та повсякденних прогулянок підійде ідеально.

Чоловічі мокасини. Поєднують у собі цікавий оригінальний стиль і зручність. Ноги в них не втомлюються навіть у найбільш спекотну погоду. Вони гармонійно поєднуються з неофіційним і діловим одягом, тому їх можна сміливо назвати універсальним чоловічим взуттям.

Чоловічі лофери. Практичне взуття, яке дуже полюбляють американські бізнесмени. Однаково добре підходить як для ділового, так і для повсякденного чоловічого одягу.

Чоловічі кеди користуються широкою популярністю по всьому світу. Якщо й існує класика чоловічого взуття, то в цій ролі без сумніву виступають саме кеди. Вони ідеально поєднуються з одягом в стилі casual, але абсолютно не підходять під ділові костюми.

Чоловічі сліпони. Таке взуття має гумову підошву, що не ковзає, та відрізняється легкістю. І хоча раніше сліпони вважалися взуттям серферів, зараз вони щільно увійшли до повсякденного гардероба сучасних чоловіків. У рідкісних випадках сліпони можна носити з діловим костюмом. Для цього слід вибирати однотонну класичну модель. Зверніть увагу, що це той особливий випадок, коли під мокасини потрібно вдягати шкарпетки.

Чоловічі оксфорди. Це єдиний вид взуття з нашого списку, який не можна назвати виключно літнім. Оксфорди не прив'язані до певного сезону та використовуються у випадках, коли чоловікові потрібно вдягнути строгий класичний костюм, виглядати офіційно та вишукано. На спекотний сезон можна підібрати модель із перфорацією.

Недостатньо купити всього одну пару літнього взуття. Не тільки в жіночому, але й у чоловічому гардеробі повинні бути моделі на всі випадки життя: для ділових зустрічей, повсякденних прогулянок і походів до магазину, для пляжу та святкових заходів. Рекомендуємо мати хоча б дві-три змінних пари взуття на літо.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача