1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/74-shcho-mozhe-skazaty-vzuttya-pro-kharakter-zhinky/Що може сказати взуття про характер жінки?

Що може сказати взуття про характер жінки?

Не секрет, що хорошому психологу під силу розповісти щось про людину, ґрунтуючись лише на її зовнішньому вигляді. Йдеться не тільки про риси обличчя та міміку, але й про образ, який вона сама для себе створює. Іноді, щоб дізнатися про дівчину трохи більше інформації, достатньо просто звернути увагу на її взуття.

Як визначити характер жінки за її взуттям?

Попри те, що по одній парі взуття судити про характер людини не можна, ми підготували кілька цікавих спостережень, які допоможуть краще зрозуміти жінку.

1. Високі підбори. Зазвичай таке взуття носять жінки двох типів. Перший - це дівчата, які хочуть кинути виклик суспільству, полюбляють виглядати яскраво та привабливо. До другого типу належать ті, хто навпаки хоче виглядати впевненіше та приховати деякі комплекси, пов'язані з їхнім власним зовнішнім виглядом.

2. Туфлі та босоніжки на шпильці подобаються спокійним дівчатам, які не люблять поспішати. Вони впевнені в собі, жіночні та елегантні, полюбляють приємне спілкування, флірт і прагнуть до нових знайомств.

3. Жіноче взуття на платформі - взуття рішучих жінок, у яких завжди є власна думка стосовно важливих питань. Окрім того, вони відрізняються деякою непередбачуваністю та здатністю дивувати оточення.


4. Взуття на пласкій підошві або низьких підборах. Такі варіанти переважають в гардеробі сильних дівчат, які відрізняються цілеспрямованістю та консервативністю.

5. Спортивне взуття подобається всім, хто любить практичність і комфорт. Дівчата, які частіше віддають перевагу спортивному варіанту, легко заводять нові знайомства. В їхньому гардеробі, як правило, можна знайти багато моделей джинсів, футболок і светрів.

6. Низька танкетка. Це вибір м'яких, делікатних і неконфліктних леді, які прагнуть до краси в усьому та часто намагаються йти на компроміс.

7. Взуття на танкетці з платформою. Цей варіант полюбляють практичні дівчата, в характері яких гармонійно поєднуються цілеспрямованість і м'яка романтична натура.

Вище ми поділилися з вами цікавою інформацією, яку не можна назвати точними перевіреними фактами, але корисно буде взяти до відома. Не забувайте також, що існує безліч дівчат, які жодним чином не підпадають під викладені стереотипи. Якщо після примірки чергової пари взуття ви зрозуміли, що відчуваєте себе в ній комфортно та впевнено, не варто турбуватися про те, що подумають про вас інші.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача