1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/73-yak-roznosyty-shkiryane-vzuttya-za-5-dniv/Як розносити шкіряне взуття за 5 днів?

Як розносити шкіряне взуття за 5 днів?

Як відомо, купівля нової пари взуття може принести не лише задоволення, але й масу незручностей. Навіть якщо ви придбали дорогий якісний виріб, це ще не означає, що він з перших же днів буде дарувати комфорт. Пропонуємо ознайомитися з кількома простими рекомендаціями, що допоможуть якомога швидше позбутися незручностей, пов'язаних із новим взуттям.

Взуття з натуральної шкіри: як розносити за 5 днів?

Ні для кого не секрет, що шкіряне взуття здатне збільшитися під час носіння майже на один розмір. Таким чином, якщо ви збираєтеся носити вибрану пару довго, потрібно свідомо купувати модель меншого розміру, ніж необхідно насправді.

Щоб не стерти ноги в кров, не поспішайте надягати взуття без шкарпеток або слідів. Одягати вовняні шкарпетки та ходити по кімнаті в нових туфлях також не дуже хороша ідея, оскільки це допоможе розносити взуття повністю, хоча зазвичай тисне лише його певна ділянка.

День 1

Перед тим, як першого разу вийти на вулицю в нових туфлях, спробуйте походити в них вдома мінімум півгодини. Це допоможе звикнути до взуття, а також перевірити, чи тисне колодка та чи натирає задник.

День 2

Коли ви взуваєте шкіряні туфлі вдруге, бажано зняти їх не пізніше, ніж за три години. Це достатня кількість часу, який дозволить розпочати формування конкретної моделі під ногу та її індивідуальні анатомічні особливості. Після другого виходу в новому взутті ногам потрібно відпочити, тому радимо перевзутися у вашу найбільш комфортну пару.

День 3

Як би не хотілося взути стильну обновку, спробуйте впоратися з цим бажанням і знову віддайте перевагу звичному зручному взуттю.

День 4

Нарешті можна сміливо брати нове взуття та вирушати в ньому на роботу або тривалу прогулянку. Однак будьте уважні - якщо ви почали відчувати дискомфорт, по можливості змініть взуття, щоб уникнути появи мозолів.

День 5

На цьому етапі ви вже навчилися правильно носити взуття з натуральної шкіри. Продовжуйте чергувати сезонні моделі. Кожному виробу потрібна приблизно доба, щоб провітритися природним шляхом та остаточно просохнути після останнього виходу на вулицю.

Сподіваємося, що надана вище інформація допоможе вам уникнути неприємних наслідків, які можуть виникнути через неправильне носіння нового шкіряного взуття. Більше корисних порад, що стосуються вибору та догляду за взуттям, можна знайти в інших статтях нашого блогу.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача