1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/72-zhinochi-bosonizhky-modni-tendentsiyi-2018/Жіночі босоніжки - модні тенденції 2018

Жіночі босоніжки - модні тенденції 2018

Щороку жінки різного віку з нетерпінням очікують приходу літа, адже саме ця пора відкриває можливість без особливих зусиль створювати новий яскравий образ буквально кожного дня. Поки не існує більш комфортного та привабливого жіночого взуття, ніж босоніжки. В них наша хода стає насправді легкою та невагомою. Таке взуття дозволяє модницям залишатися жіночними навіть у повсякденному одязі.

Які жіночі босоніжки актуальні в 2018-му?

До головних трендів цього року належать:

  • Яскраві насичені кольори. Якщо зовсім нещодавно стильний образ неодмінно повинен був створюватися за допомогою монохромного вбрання та відповідного взуття, то тепер на піку популярності опинилися босоніжки соковитих кольорів. А ось найважливішим трендом цього сезону став металік у всіх своїх втіленнях.
  • Лаконічний дизайн. У 2018 році жіноче взуття виглядає витончено й без застосування складних декоративних прийомів. Зараз вітаються чистота ліній, простота та загальна стриманість. Оригінальний дизайн вдається створити завдяки використанню тонкого плетіння, вставки контрастних кольорів та інших елегантних рішень.
  • Анімалістика, флористика, геометрія. Тепер підкреслити свій індивідуальний стиль модниці можуть за допомогою леопардових і квіткових малюнків, зміїних візерунків і геометричних принтів.


  • Функціональність. Кожна з сучасних модних лінійок містить у собі привабливе взуття на шпильці, але останнім часом цінується практичність, тому комфортні босоніжки домінують у більшій частині сучасних колекцій. Вироби на платформі або стійких підборах стали набагато частіше з'являтися на модних подіумах і вулицях великих міст.
  • Закрита носова частина та пласка підошва. Можна з упевненістю сказати, що обидва цих тренди стали найбільш актуальними в 2018 році. Практичні та комфортні босоніжки без підборів - це універсальне доповнення будь-якого вбрання. Без них просто не обійтися в теплу пору року, коли жіночі ніжки втомлюються та набрякають від спеки.
  • Екстравагантний стиль. Дівчата, які полюбляють оригінальність в усьому, також легко знайдуть для себе взуття до смаку. У новому сезоні можна купити жіночі босоніжки з хутряним оздобленням або об'ємними 3D підборами. Такі незвичайні моделі гарантовано будуть приваблювати до вашого образу увагу оточення.

Незалежно від того, як змінилися модні тенденції, дизайнери надалі пропонують на вибір вироби різних фасонів і стилістичної спрямованості. Для вечірнього вбрання, коктейльних суконь і літніх ділових костюмів можна підібрати класичні босоніжки стриманих відтінків на середньому каблуці. Що ж стосується неформальних зустрічей та одягу в стилі casual, тут доречними будуть зручні босоніжки на невеликих стійких підборах, платформі або пласкій підошві з яскравими кольоровими вставками. Найбільш якісними матеріалами для жіночого літнього взуття досі вважаються натуральна шкіра, замша та текстиль.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача