1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/71-4-prychyny-kupyty-lofery/4 причини купити лофери

4 причини купити лофери

Які аргументи при виборі взуття ви вважаєте найбільш переконливими? Для одних дівчат на першому місці стоїть невисока вартість, інші найбільше цінують оригінальність і відповідність останнім модним тенденціям, а практичним модницям достатньо високої якості та комфорту. Незалежно від того, яка з перерахованих вище вимог є для вас ключовою, лофери - це саме те взуття, яке вам потрібне.

4 причини купити лофери на весняний сезон

Всі звикли вважати, що справжні леді, які звикли виглядати стильно кожен день, згодні терпіти дискомфорт і носити навіть найбільш незручне взуття, якщо воно вдало доповнює їхній образ. Насправді ж сучасні дівчата не готові до таких жертв. Вони хочуть мати в своєму гардеробі моделі, що гармонійно поєднують у собі зручність і стильний дизайн. Цими та іншими важливими перевагами володіють весняні лофери. Сьогодні ми розглянемо основні причини, з яких слід віддати перевагу саме цьому типу жіночого взуття.

Причина №1 - комфорт

Якісні жіночі лофери не деформуються навіть після тривалого носіння. В той самий час вони добре облягають ногу та швидко підлаштовуються під її форму. Це взуття добре пропускає повітря, тому ноги в ньому не пітніють навіть у найспекотнішу погоду. Лофери випускаються в наступних варіантах:

  • на низькому ходу;
  • на платформі;
  • на танкетці;
  • на тракторній підошві;
  • з каблуком різної товщини та висоти.

Причина №2 - універсальність

Лофери шикарно виглядають з будь-яким одягом. Вони здатні вдало доповнити елегантний костюм, жіночну сукню або рвані джинси в стилі кежуал. Таке взуття прекрасно вписується до будь-якого жіночого гардероба та в комбінації з різним вбранням дозволяє щодня створювати новий стильний лук.

Причина №3 - широка колірна гама

Лофери випускаються в найрізноманітніших відтінках, тому сподобаються абсолютній більшості модниць. Безпрограшним варіантом буде класичний чорний. Це взуття чудово підходить майже під будь-який одяг, однак запам'ятайте, що з коричневими штанами воно поєднується вкрай невдало. Ідеальний літній варіант - це білі лофери. Вони стильно виглядають із бриджами, короткими шортами, смугастими джемперами та легкими топами.

Якщо ж ви любите виділятися з натовпу, зверніть увагу на червоні лофери або моделі інших яскравих відтінків. Щоб такий образ виглядав гармонійно, вибирайте білий верх і максимально стримані аксесуари.

Причина №4 - наявність класичних моделей

Лофери, виконані в класичних відтінках, стануть ідеальним варіантом для офісу. Правильно підібрані моделі впишуться навіть до суворого ділового дрес-коду. В осінньо-весняний період стильно виглядатимуть лофери темних кольорів, а в літню пору ідеальним варіантом стануть лаковані вироби пастельних відтінків. Лофери, класичні жіночі штани та строга світла блуза в поєднанні з акуратною сумочкою - ідеальний образ для походу на ділову зустріч.

Якщо ви давно мріяли об'єднати високий стиль із комфортом, лофери стануть найкращим рішенням для вашого весняного гардероба.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача