1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/70-tufli-na-pidborakh-sekrety-vdaloho-vyboru/Туфлі на підборах - секрети вдалого вибору

Туфлі на підборах - секрети вдалого вибору

Туфлі на високих підборах - обов'язковий елемент гардеробу кожної дівчини. Це стильне взуття, яке робить ходу більш привабливою, приховує всі недоліки фігури та здатне зробити розкішним навіть повсякденний образ. Однак просто купити взуття на підборах недостатньо. Потрібно навчитися правильно носити такі туфлі, щоб хода виглядала природною, а ноги не втомлювалися. Для цього важливо підібрати модель, яка ідеально сидітиме на нозі, не завдаючи навіть найменшого дискомфорту.

Як вибрати взуття на підборах: розкриваємо секрети

Багато хто здивується, але таке взуття може та повинне бути зручним. Сьогодні ми поговоримо про те, як знайти ідеальну пару, яка одночасно подарує комфорт і зробить ваш новий лук неповторним.
Для початку визначтеся з тим, як саме ви хочете змінити власний вигляд. Наприклад, щоб силует здавався більш струнким, придбайте туфлі на тонкому високому каблуці. Відтінок взуття обов'язково повинен бути темнішим, ніж тон одягу, з яким воно буде комбінуватися в єдиному образі.


Ортопеди стверджують, що взуття значною мірою впливає на кровообіг. Дівчатам із великими щиколотками не варто купувати туфлі та босоніжки з ремінцями, щоб уникнути дискомфорту і виникнення порушень кровообігу. Також ознайомтеся з декількома правилами примірки взуття на підборах:
  1. Відразу після того, як ви взули туфлі, спробуйте встати. Якщо відчули дискомфорт, краще відмовитися від покупки такої пари.
  2. Спробуйте в новому взутті нахилитися вперед. Якщо виникло відчуття, що ви можете впасти, туфлі швидше за все мають неправильно закруглену носову частину.
  3. Поставте ноги на ширину плечей. Якщо при цьому щиколотки відразу ж починають заламуватися всередину, купувати цю пару не варто. В такому взутті ви легко можете вивихнути ногу.
  4. Прогуляйтеся в нових туфлях по магазину. Якщо виходить робити лише дуже дрібні кроки, такі підбори для вас занадто високі.

Чи варто купувати туфлі на високих підборах?

Найпривабливішим і при цьому найменш комфортним вважається взуття на великих підборах. Чи означає це, що від нього варто відмовитися? Відповідь: ні. Якщо ви серйозно поставитеся до вибору, відмовлятися від взуття на високих підборах не доведеться. Зверніть увагу, щоби каблук був розташований чітко по центру п'яти - це дозволить зробити вплив ваги тіла на стопу рівномірним. Окрім розташування каблука, важливу роль відіграє його кріплення. Якщо під час першої ж примірки він здається нестійким, сміливо залишайте це взуття в магазині. Пам'ятайте: незалежно від того, яку висоту та товщину мають підбори, ви повинні твердо стояти на ногах.

Перед першим походом на урочистий захід або тривалою прогулянкою потренуйте свою ходу. Якщо ви виділите для цього достатньо часу та сил, незабаром зможете ходити в нових туфельках, привертаючи до себе захоплені погляди чоловіків.

Останні модні тенденції не повинні диктувати вам, яку модель і висоту підборів слід вибирати. Це рішення необхідно прийняти самостійно. Отримати задоволення від носіння навіть найбільш дорогого та стильного взуття ви зможете лише, якщо будете почувати себе в ньому впевнено та комфортно.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача