1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/67-yake-vzuttya-povynen-nosyty-cholovik-shchoby-spravyty-vrazhennya/Яке взуття має носити чоловік, щоби справити враження на жінку?

Яке взуття має носити чоловік, щоби справити враження на жінку?

Останнім часом не лише жінки, але й чоловіки приділяють достатньо багато часу своєму зовнішньому вигляду. Кожен хоче виглядати стильно та справляти враження людини з хорошим смаком. І якщо основні правила, яких слід дотримуватися при створенні повсякденного або ділового образу, відомі всім, то деякі нюанси для багатьох все ще залишаються загадкою. Сьогодні ми поговоримо про те, яке взуття слід носити чоловікам, щоб привертати увагу представниць прекрасної статі.

Чоловіче демісезонне взуття: найбільш стильні образи

Багато жінок зізнаються, що при першій зустрічі з чоловіком в першу чергу звертають увагу на його взуття. Цей елемент образу багато про що говорить: йдеться не лише про смак і почуття стилю, але й частково про характер людини. Якщо не хочете зіпсувати свій імідж, радимо прислухатися до наших простих рекомендацій. Пропонуємо кілька образів, які чудово підходять для першого побачення.

Варіант перший - творчий образ. Такий лук залишає максимальний простір для фантазії. В цьому випадку ви зможете використовувати найбільш різноманітні та незвичайні предмети одягу оригінальних відтінків. Що ж стосується взуття, то тут також слід підібрати нестандартний варіант. Цілком доречними будуть яскраві кеди або мокасини. Головне в такому образі - не перегнути палицю. Цей варіант найкраще підійде дійсно творчим людям зі справжнім мистецьким смаком.


Варіант другий - класика та діловий стиль. Це практичне, універсальне та завжди актуальне рішення. Строгий костюм буде доречним у більшості випадків. Головний атрибут такого образу - дороге класичне взуття - оксфорди або монки. Додати трішки неформальності можна за допомогою лоферів, проте таке рішення не завжди буде вдалим. Запам'ятайте: для ділового стилю підходить лише взуття бездоганної якості та пошиття.

Варіант третій - романтичний образ в стилі casual. Не варто недооцінювати привабливість цього способу, адже вуличний стиль зараз актуальний як ніколи. Такий образ виглядає просто, не впадає в очі, але при цьому справляє враження на сучасних дівчат. Найбільш поширені атрибути кежуал-стилю - це джинси і картата сорочка. В якості взуття підійдуть сліпони, лофери, мокасини або спортивні кросівки. Вибираючи вуличний стиль, не забувайте, що ви не маєте виглядати повсякденно. Кожна деталь повинна ідеально гармоніювати із загальним образом.


Отже, стильне та ефектне взуття - це мінімум 20% хорошого враження від загального образу чоловіка. Крім того, якісні туфлі зручні та практичні, вони не тільки доповнять ваш гардероб, але й прослужать не один сезон. Головне - вибирайте вироби від перевіреного виробника, який має хорошу репутацію та багато років користується довірою в своїх клієнтів.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача