1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/66-yake-vzuttya-vybraty-dlya-teployi-vesny/Яке взуття вибрати для теплої весни?

Яке взуття вибрати для теплої весни?

Холодна і похмура погода поступово змінюється і настають теплі сонячні дні. А це означає, що саме час подумати про нове взуття на весну. Нарешті можна забути про важкі чоботи та утеплені черевики, адже прийшла пора легких і романтичних образів. У цій статті ми поговоримо про те, як вибрати взуття, щоб відчувати себе комфортно, а виглядати стильно та впевнено.

Весняне жіноче взуття для теплої погоди: критерії вибору

Як відомо, демісезонне взуття користується попитом протягом тривалого періоду. Крім того, воно підходить одразу для декількох сезонів. Головним фаворитом серед модниць у весняний період завжди стають туфлі: на підборах або без них, на танкетці, платформі або шпильці. Практичні дівчата віддають перевагу балеткам, проте краще мати в арсеналі кілька різних моделей туфель на всі випадки життя.
Пам'ятайте, що жіноче весняне взуття повинне бути:
  • якісним;
  • легким;
  • зручним;
  • яскравим.
Щоб покупка тішила якомога довше, радимо вибирати вироби з натуральної шкіри. Таке взуття буде стійким до будь-яких примх погоди, воно підійде як для сухої, так і для дощової весни.

Яке жіноче взуття купити на теплу весну?

Сучасні виробники пропонують настільки широке розмаїття взуттєвих моделей, що підібрати для себе відповідний варіант із кожним роком стає все складніше. Ми пропонуємо вам в першу чергу звернути увагу на класичні вироби, які залишаються актуальними завжди та впишуться до будь-якого жіночого гардеробу:
  • черевики - елегантне взуття, що ідеально підходить для теплої весни. Його головні особливості - стійкий каблук і надійна фіксація на жіночій ніжці. Надати особливу родзинку такому взуттю виробникам вдається за рахунок різноманітних прикрас;
  • туфлі-човники - найбільш стильне та привабливе жіноче взуття, що вже давно стало справжньою класикою. Такі туфлі ніколи не виходять із моди та є обов'язковим елементом будь-якого модного гардероба. З їхньою допомогою можна створити діловий образ, доповнити романтичний стиль або вишукане вечірнє вбрання;

  • ботильйони - витончене жіноче взуття, що однаково вдало доповнить класичний образ і актуальний зараз стиль casual. Шикарно виглядає з вузькими джинсами та короткою шкіряною курткою.
  • балетки - просте та в той же час стильне взуття, що добре виглядає з більшістю елементів жіночого весняного одягу. Випускаються в широкому асортименті відтінків, можуть мати класичний дизайн або доповнюватися оригінальними декоративними елементами.
Дівчата, які готові зробити свій гардероб більш різноманітним, можуть ознайомитися з асортиментом наших весняних новинок. Із взуттям від ЛеоМода ви завжди будете виглядати надзвичайно та ловитимете на собі захоплені погляди оточуючих.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача