1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/65-zruchne-vzuttya-na-kozhen-den-4-stylnykh-obrazy/Зручне взуття на кожен день: 4 стильних образи

Зручне взуття на кожен день: 4 стильних образи

Ця стаття буде цікава тим, хто постійно знаходиться в пошуку нових оригінальних образів і прагне міняти та вдосконалювати свій індивідуальний стиль. Ми поговоримо про те, яке весняне взуття вважається актуальним у цьому сезоні, і розкриємо декілька модних секретів.


Стильні та завжди актуальні ботильйони

Якщо ви не знаєте, з чим носити ботильйони в 2018 році, наші поради будуть для вас корисними. Головна проблема такого взуття в тому, що ботильйони проводять чітку межу по щиколотці. Через це ноги іноді можуть здаватися візуально коротшими. Уникнути такого неприємного ефекту можна за допомогою правильно підібраного одягу.
Ботильйони чудово гармоніюють із шкіряними жіночими куртками і вузькими джинсами. Також вони добре поєднуються з обтягуючими чорними легінсами з натуральної шкіри. А ось із класичними брюками таке взуття виглядає вкрай невдало. Не радимо дівчатам із худими ногами вибирати ботильйони на високій платформі, краще віддати перевагу моделям на шпильці або широкому каблуці.


Легкі балетки для жіночного образу

Лаконічні балетки нейтральних світлих відтінків будуть шикарно виглядати з укороченими темними брюками та білою майкою. Легкий класичний кардиган зробить образ більш витонченим, а великі аксесуари в тон балеткам додадуть яскравості. Такий лук підкреслить ваш вишуканий смак і бездоганне відчуття стилю.

Зручні туфлі без підборів

Зараз в моді зручне та практичне взуття в чоловічому стилі. На комфорті його переваги не закінчуються. Як виявилося, можна носити туфлі в чоловічому стилі та при цьому залишатися жіночною. Один із способів - надіти напівпрозору легку блузку. Такий образ буде виглядати спокусливо і жіночно незалежно від того, який одяг ви підберете в комплект: штани, спідницю або джинси.


Ще один безпрограшний варіант - шкіряна спідниця. З цим предметом гардеробу прекрасно поєднуються будь-які туфлі без каблука. Додайте світлу блузку, розпустіть волосся, і романтичний образ вам забезпечений. Також туфлі в чоловічому стилі вдало комбінуються з білою сукнею, спідницею-міді, елегантним пальто та довгим жилетом.

Практичні сліпони

У цьому сезоні актуальні моделі на платформі. Такі сліпони прекрасно виглядають у поєднанні з міні-спідницями, а також із шовковими спідницями середньої довжини. Одяг із яскравим принтом краще поєднувати з однотонними сліпонами. Створити стильний повсякденний образ можна за допомогою чорних сліпонів на широкій підошві та зручної трикотажної сукні.


Вирішили оновити свій весняний гардероб? Радимо ознайомитися з актуальними новинками у відповідному розділі нашого сайту.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача