1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/64-bilshe-ne-v-modi-5-par-yaki-vzhe-ne-aktualni-v-2018/Більше не в моді: 5 пар, які вже не актуальні в 2018

Більше не в моді: 5 пар, які вже не актуальні в 2018

Ми вивчили сучасні взуттєві тенденції та підібрали кілька пар взуття, яким більше не місце в жіночому гардеробі. З їхньою допомогою ви не зможете створити стильний образ, тому краще відкласти неактуальні моделі подалі. І якщо чоловіча мода змінюється не так часто та не надто кардинально, то дівчатам в цьому плані пощастило менше. Мода на жіночі туфлі, черевики та босоніжки змінюється постійно, а відстежувати кожен новий тренд вкрай непросто.

5 пар весняного взуття, які більше не в моді

Представляємо вашій увазі кілька основних варіантів взуття, що безнадійно вийшло з моди в новому сезоні 2018 року.


Туфлі з прихованою платформою

Моделі на високій шпильці з прихованою платформою вже давно вважаються несмаком. У взутті з такою підошвою ноги виглядають неакуратно, а хода стає важкою та неприродною. Ідеальна альтернатива - туфлі на тонкій шпильці або високих підборах без зайвих ущільнень в ділянці носка.


Гламурне взуття

Були часи, коли максимальна кількість стразів і різноманітних блискіток на туфлях вважалася ознакою гарного смаку та оригінального стилю. Таке взуття часто можна було помітити навіть на найяскравіших вечірках світу. Його носили всі: від зірок і знаменитих моделей до звичайних модниць, які бажали залишатися в тренді. Зараз же набагато більше цінується жіночність, витончений і елегантний стиль. Вибирайте вироби, що виділяються серед інших не стразами, а приглушеним блиском натуральної шкіри. Радимо віддати перевагу ніжним пастельним відтінкам.


Кросівки на платформі

Ще не так давно знайти подібну модель можна було майже в будь-якому жіночому гардеробі. Що цікаво, носили такі кросівки не лише з повсякденним одягом, але й у поєднанні зі святковим вбранням. Однак зараз це взуття в модному світі знову витіснили звичайні жіночі кросівки. Радимо і вам зупинитися на класичних моделях.


Взуття кислотного кольору

Відносно недавно пройшов період, коли босоніжки та туфлі, виконані в дуже яскравих і насичених відтінках, перебували на піку популярності. Тепер в моді стриманість, тому радимо вибирати взуття спокійних тонів. Якщо вам неодмінно хочеться купити туфлі салатового кольору, відтінок повинен бути м'яким і природним. І сумочку під взуття підбирати більше не обов'язково, достатньо, щоб вона поєднувалася з вбранням або аксесуарами.


Надмірний декор

Відразу звертаємо вашу увагу на те, що мова йде не про всі існуючі декоративниі елементи та не про якийсь конкретний із них. Взуттєвий декор - це завжди цікаво і оригінально, але його не повинно бути занадто багато на одній парі. Наприклад, якщо у вас є туфлі, прикрашені заклепками, шипами, яскравим принтом і перфорацією одночасно, значить вони не зовсім відповідають останнім модним віянням. Взуття з надмірним декором вже не вважається ознакою гарного смаку.

Зовсім необов'язково слідувати всім новим трендам, щоб виглядати стильно, але розбиратися в основах сучасного модного світу все ж не завадить. На нашому сайті ви знайдете тільки актуальні моделі весняного жіночого взуття.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача