1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/62-zhinoche-vzuttya-na-rannyu-vesnu-zustrichayemo-novyy-sezon-u-sty/Жіноче взуття на ранню весну - зустрічаємо новий сезон у стильному образі

Жіноче взуття на ранню весну - зустрічаємо новий сезон у стильному образі

Зимові холоди поступово відступають, а на зміну їм приходять сонячні весняні дні. І хоча перший місяць весни важко назвати по-справжньому теплим, про зміну зимового взуття варто подумати вже в березні. Сьогодні ми поговоримо про те, яке взуття підібрати на ранню весну, щоб не лише виглядати стильно, але й не відчувати дискомфорту під час останніх легких заморозків.

Жіноче взуття на холодну весну

Ботфорти. Стильний і популярний варіант сучасного весняного взуття. Вони не тільки виглядатимуть ефектно, але й зігріють ніжки в прохолодну погоду. Крім елегантних туфель-човників, саме цей вид взуття можна сміливо назвати найбільш жіночним елементом гардеробу. Головна особливість ботфортів - їхня довжина. Висота таких чобіт варіюється від середини коліна до рівня стегон. Це взуття може мати підбори або пласку підошву, основна умова - щоб воно щільно сиділо на нозі. Ботфорти чудово виглядають із сукнями та спідницями різного фасону, а також із вузькими джинсами.

Черевики - вибір більшості дівчат на весняний період. Пов'язана така популярність із тим, що черевики є найбільш універсальним і практичним варіантом демісезонного взуття. Якщо правильно підібрати фасон, черевики можна використовувати в спортивному, повсякденному та навіть діловому стилі, який вимагає дотримання суворого дрес-коду. Сучасні виробники пропонують акуратні жіночні моделі на тонкій підошві та масивні вироби з модною тракторною підошвою. Широке розмаїття моделей дозволяє кожній модниці легко знайти відповідний варіант на свій смак.


Чоботи. Ідеальний вибір на початок весни, коли на вулиці все ще зберігається прохолодна температура. Якщо в зимову пору найкраще носити взуття з натуральним або штучним хутром, то для весняних чобітків достатньо вовняного утеплювача. Існує широкий асортимент стильних моделей на елегантній шпильці, низькому або середньому стійкому каблуці. Робіть остаточний вибір, виходячи не з модних тенденцій, а з власних уподобань і способу життя.

Ботильйони. За своїм зовнішнім виглядом вони нагадують черевики, але на відміну від них цей тип взуття завжди виготовляється на підборах. Практичні дівчата вибирають невеликий стійкий каблук, а модниці, які звикли перебувати в центрі уваги, віддають перевагу вузькій високій шпильці. У новому сезоні актуальними також будуть підбори незвичайної форми. Такий варіант підкреслить ваш індивідуальний стиль і допоможе урізноманітнити повсякденні образи. Ботильйони - це універсальне взуття, що чудово поєднується з більшістю елементів жіночого гардеробу.


Щоб мати взуття на всі випадки життя, краще придбати одразу кілька пар на один сезон. Так ви зможете створювати більше стильних образів, комбінуючи весняні моделі з різними елементами одягу.
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача