1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/61-cholovichyy-harderob-bazove-vesnyane-vzuttya/Чоловічий гардероб: базове весняне взуття

Чоловічий гардероб: базове весняне взуття

Часто буває так, що за взуттям чоловіка можна судити про його характер, статус і навіть рід занять. У наш час виробники пропонують настільки широкий вибір моделей, що кожен може підібрати для себе ідеальний варіант, який найкраще доповнить саме його індивідуальний стиль. Нову пару взуття слід підбирати відповідно до пори року, погоди та її майбутнього призначення. Особливо вражає своїм різноманіттям асортимент весняного чоловічого взуття.

Яким має бути чоловіче взуття на весну?

У своїй роботі виробники використовують різні матеріали: штучну та натуральну шкіру, нубук, замшу або комбінують кілька матеріалів в одній парі. Від якості матеріалу та пошиву прямо залежить, наскільки комфортно та впевнено чоловік буде почувати себе у весняному взутті. Важливу роль при цьому також відіграє стиль і те, наскільки вдало конкретна пара поєднується з загальним образом.
Найбільш міцним, комфортним і довговічним вважається взуття з натуральної шкіри. Воно довго зберігає здатність до вентиляції та свій первинний зовнішній вигляд. Для демісезонного періоду ідеальним варіантом буде пара шкіряного взуття з теплою підкладкою та надійною підошвою.
Серед найбільш популярних моделей взуття, що входять до базового чоловічого гардеробу:
  • класичні туфлі;
  • взуття на шнурках: дербі, оксфорди та інше;
  • спортивне взуття;
  • мокасини.

Що стосується колірної гами, то для весни підходять як насичені яскраві, так і більш тьмяні відтінки, вітаються світлі та темні кольори. 

Чоловіче весняне взуття: секрети вибору

Три головних критерії при виборі взуття - комфорт, легкість і зручність. Також при купівлі нової пари слід враховувати кліматичні особливості місцевості, в якій ви проживаєте. Якщо погода під час весняного періоду переважно тепла та суха, ідеальним варіантом стане взуття на низькій підошві. Якщо ж ви живете в місцевості, де весна зазвичай прохолодна та дощова, радимо звернути увагу на туфлі або черевики з натуральної шкіри чи тканини, що не промокає. 


Особливо обережними слід бути при виборі замшевого взуття. Воно завжди має шикарний вигляд і робить чоловічий образ надзвичайно стильним, але відрізняється вибагливістю в догляді та чутливістю до несприятливих погодних умов. Замша добре вбирає вологу, тому в дощову погоду ноги постійно будуть мокрими. Крім того, зовнішній вигляд такого взуття швидко зіпсується. Прихильникам замші радимо приберегти свої улюблені моделі до сприятливішої погоди.
Важливо також підбирати взуття з урахуванням стилю одягу. Очевидно, що вишукані класичні туфлі в поєднанні зі спортивними штанами виглядатимуть недоречно, а кросівки точно не будуть гармонійно поєднуватися з діловим костюмом. У своєму базовому гардеробі кожен чоловік повинен мати одразу кілька пар взуття на сезон. Таким чином, ви зможете легко уникнути незручностей, що виникають у зв’язку з раптовою зміною погоди чи необхідністю відповідати суворим вимогами дрес-коду на роботі чи світському заході. 
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача