1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/49-28-5-prychyn-kupuvaty-vzuttya-v-internet-mahazyni/5 причин купувати взуття в інтернет-магазині

5 причин купувати взуття в інтернет-магазині

Останнім часом замовлення товарів в інтернеті стало такою самою простою та буденною справою, як похід до магазину. Проте деякі споживачі все ще сумніваються, чи варто робити покупки в мережі. Якщо мова йде про замовлення одягу або взуття, зазвичай виникає страх, що отриманий виріб буде недостатньо якісним або просто не підійде за розміром. Сьогодні ми поговоримо про те, чи можна уникнути всіх можливих неприємностей і зробити покупки в інтернеті простими та зручними.

Чи варто купувати взуття в інтернеті

Онлайн-покупки можуть бути простими та безпечними. Для початку потрібно знайти інтернет-магазин взуття, якому можна довіряти. Краще звернути увагу на сайти, які існують вже кілька років, активно ведуть групи в соціальних мережах і постійно підтримують зв'язок зі своїми клієнтами. Ще один важливий момент - це відгуки. Чим більше відгуків і позитивних коментарів про той чи інший магазин, тим вище ймовірність, що він заслуговує на довіру.

Перед покупкою рекомендуємо ознайомитися з таблицею розмірів, представленою на конкретному сайті. Найкраще, якщо в ній будуть вказані варіанти довжини стопи та їхня відповідність певним розмірам. Таким чином, ймовірність замовлення взуття неправильного розміру буде зведена до мінімуму.

Не забудьте ознайомитися зі способами оплати та доставки. Крім того, будь-який серйозний магазин надає можливість повернення товару. Уточніть цей момент у менеджерів перед тим, як зробити замовлення.

5 причин купити взуття в інтернет-магазині

До списку основних причин, через які люди все частіше віддають перевагу покупкам через інтернет, належать:

  1. Вигідна вартість - часто товари в інтернет-магазинах представлені за нижчими цінами, ніж у торгових точках.
  2. Широкий асортимент - це один із найважливіших плюсів для тих, хто довго підшукує собі відповідну пару взуття та не любить ходити по численних взуттєвих магазинах. Найприємніше, що не доведеться обмежуватися одним містом - інтернет-магазини пропонують доставку по всій країні.
  3. Економія часу - не знадобиться спеціально виділяти час для поїздки по магазинах. Достатньо просто зайти на сайт, який вас зацікавив, не встаючи з улюбленого дивана. Це особливо зручно взимку. Набагато приємніше переглядати варіанти взуття, сидячи з чашкою улюбленого чаю або ароматної кави, ніж вирушати за покупками в морозну погоду.
  4. Можливість повернення - головний аргумент на користь онлайн-покупок для тих, хто боїться отримати взуття неналежної якості або розміру. Якщо ви збережете цілісність упаковки, товарний вигляд продукції та захочете повернути її в передбачені законом терміни, проблем із поверненням не буде.
  5. Знижки та бонусні програми - більшість інтернет-майданчиків пропонують клієнтам програми лояльності та клубні карти з особливими привілеями. Найбільше шансів регулярно отримувати знижки мають постійні покупці.

На цьому переваги покупок в інтернеті не закінчуються, але перераховані пункти зазвичай грають вирішальну роль при онлайн-шопінгу.

Сподіваємося, що наша стаття допомогла розвіяти сумніви щодо замовлення товарів в інтернеті. Якщо ви готові придбати взуття онлайн, рекомендуємо ознайомитися з асортиментом товарів, представлених в інтернет-магазині ЛеоМода.

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача