1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/36-15-zymove-vzuttya/Зимове взуття: тенденції нового сезону

Зимове взуття: тенденції нового сезону

Взимку найбільше хочеться заховати ноги в тепле хутро і насолоджуватись сніговими заметами. Наше взуття створене для того, аби тішити вас кожного дня. Як обрати серед різноманіття пар і фактур - розповідаємо далі.

В цьому сезоні взуття з масивною підошвою на піку популярності, тож саме на такі пари ми хочемо звернути вашу увагу в першу чергу. Така підошва додасть вам візуально кілька сантиметрів росту, а при носінні буде дуже зручною, тож ніякі снігові замети вам не страшні.

Ботфорти. Ці чоботи вже стали класичним вибором усіх жінок, які хочуть виглядати стильно і взимку. Не варто відмовляти собі в покупці, якщо ви невисокого росту - ботфорти пасують всім, потрібно лиш правильно обрати модель. Низенькі дівчата можуть обрати пару із закоченим верхом та ремінцями біля кісточки - таким чином чоботи не вкорочуватимуть візуально ваш ріст. Класичним кольором ботфортів є чорний, тож вони вдало поєднаються із вкороченим пальто і, наприклад, шарфом марсалового кольору. Доповніть образ сумкою в тон і ваш образ буде особливо ефектним. 

Підбори чи танкетка? Уже давно жінки відкинули стереотип, що підбори - це лише забаганка на теплий сезон. І ми підтримуємо! Чоботи на масивних підборах дозволять вам почуватись ефектно і комфортно водночас. Танкетка - також хороший вибір для вашого гардеробу взимку. Вкладка з байки та хутра чудово зігріє ваші ніжки, а висота чобіт дозволить сміливо одягати сукні та спіднички в найхолоднішу пору. Зручний підйом, висота до коліна - чим не ідеальний варіант до образу на вечірку? 

Якщо вам до вподоби стиль кежуал, то черевики на пласкій підошві з масивним шнуруванням саме для вас. Шнурівки дозволять міцно зафіксувати ногу, а підошва з протектором вбереже вас від ковзання.

Обирайте взуття, яке вам до душі і насолоджуйтесь якістю та комфортом ваших ніг!

Вибрати пару можна на сайті


Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача