1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/sumky-z-voyloku/Повстяні сумки - новий тренд у світі аксесуарів

Повстяні сумки - новий тренд у світі аксесуарів

Якою ви уявляєте свою ідеальну сумку? Компактну, з красивою обробкою чи містку, в яку поміститься тисячу та одна дрібниця? Сумки з повсті від ЛеоМода поєднують в собі обидва варіанти й точно не залишать нікого байдужим.

Що таке повсть і чому ви закохаєтесь в цю сумку з першого погляду?


Одним із найпоширеніших питань є походження цього матеріалу і його якість. Отож, повсть - це натуральна овеча шерсть, досить довговічна, тож сумка тішитиме вас своїм зовнішнім виглядом не один рік. Ці еко-сумки підійдуть для будь-якої пори року і приємні на дотик.
В сумку з повсті ви можете вмістити безліч дрібничок, без яких не можна обійтись протягом дня, адже такі сумки зазвичай достатньо місткі.  Повсть добре тримає форму сумки, незалежно від вмісту, тож ви можете після робочого дня іти з нею за покупками.

Три образи з повстяними сумками


Не варто думати, що з такого матеріалу сумки виглядатимуть грубо і зовсім не сучасно. Навпаки, кожна сумка має свій оригінальний орнамент - обирайте, що вам до смаку. Носити її можна як в руках, так і на плечі, адже є спеціальний ремінець, тож сумка підійде до різних стилів.

Джинси-скінні, яскраве пальто, сліпони та сумка з принтом у вигляді велосипеда - непогане поєднання, чи не так? В такому образі сумку краще носити через плече на ремінці. 
Якщо ви хочете виглядати більш по-діловому, оберіть однотонну блузку, спідницю олівець, туфлі-човники на невисоких підборах і завершіть образ сумкою з квітковим орнаментом.
Сіра трикотажна сукня за коліно, білі кросівки зі срібним принтом, шкіряна куртка і сумка з повсті від ЛеоМода - такий наш третій образ.

Яскраві квіткові, геометричні та інші принти на сумці зроблять ваш лук оригінальним і небуденним. Фантазуйте з ЛеоМода!
Замовити сумки можна на сайті ЛеоМода або за номером телефону: 0-800-400-200

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача