1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/choloviche-vzuttya/Чоловічий стиль: комфорт чи класика?

Чоловічий стиль: комфорт чи класика?

Чоловічий образ вимагає не меншої ретельності в підборі деталей, ніж жіночий. І взуття - одна з них, тому сьогоднішня стаття - про чоловіче взуття осіннього сезону. 

Перший і незамінний вид взуття для ділового чоловіка - класичні туфлі, адже часто дрес-код вимагає костюм та туфлі на роботу. Чорні оксфорди з відкритим шнуруванням ідеально підходять як для офісу, так і урочистих подій. Хоч класичний варіант оксфордів має закрите шнурування, нашите зверху, але чому б не додати якусь родзинку?



Монки - зручний варіант для чоловіків, які не люблять возитись зі шнурівками. Традиційно їх носять з вузькими штанами італійського типу (довжиною сягають до щиколотки і звужуються внизу). З такими штанами монки зручніше носити, адже пряжки не зачіпаються за тканину, а навпаки - надійно фіксують ногу і зручні при ходьбі. 


Стереотип, що чоловічі туфлі повинні бути чорного кольору вже давно відійшов, тож сині туфлі можна сміливо поєднувати з різними стилями. Вони можуть виглядати зовсім по-діловому, якщо оберете їх з костюмом, або ж невимушено разом з джинсами. В таких туфлях ви будете почуватись впевнено в будь-якій ситуації. 


Дотримуватись строгого стилю легко і восени з таким взуттям, як челсі. Гладка поверхня невисоких черевиків із резиновими вставками виграшно виглядатиме як зі штанами, так і з джинсами. Однак у другому випадку варто дотримуватись кількох правил: по-перше, завужений верх не дозволяє носити їх з широкими джинсами і одяг має бути близький до класичного стилю. Тож темні штани, пальто по фігу і челсі - ідеальний варіант для кожного чоловіка. 

Але давайте відійдемо від класики і поговоримо про щоденне і комфортне взуття - кросівки. Для активної людини це просто незамінна пара в гардеробі, адже таке взуття найзручніше і доповнює стиль кежуал. Насичений бордовий колір додасть родзинку образу.

Один із головних кольорів цього сезону за версією Pantone - “лісового горіха”, тож з цими туфлями яскраво-рудими туфлями ви будете в тренді. Стильна пара із замші, яка пасуватиме до штанів, шортів і джинсів, завдяки підошві з терморезини.


А ці черевики, виготовлені з глянцевої шкіри, підійдуть для активних чоловіків, яким до вподоби більш спортивний стиль - в них вам будь-яка погода не стане на заваді. 



Обирайте чоловіче взуття осіннього сезону від ЛеоМода на нашому сайті!
Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача