1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/31-11-novynky-sezonu/Яскраві новинки осіннього сезону від ЛеоМода!

Яскраві новинки осіннього сезону від ЛеоМода!

В осінню погоду хочеться додати більше кольорів у свій гардероб, ніж зазвичай. І ЛеоМода радо у цьому допоможе.

Cиноптики обіцяють теплу погоду, тож ці мокасини "небесного" кольору стануть незамінними у вашому гардеробі. М’яка і зручна підошва сприятиме комфортній ходьбі, а самі мокасини можна взувати і на роботу.

Якщо ви любите виглядати неординарно, то наступна пара бордового кольору припаде вам до душі. Невеликий “фартушок” спереду додає оригінальності туфлям і вашому образу. Штани-мілітарі і широка блузка чудово поєднаються з цією парою.

Ще одна пара туфель повинна бути в гардеробі сучасних дівчат, адже пасує і до суконь, і до джинсів. В ній поєднано дві фактури: замша і лакована шкіра, а також обробка у вигляді перфорації. Такі туфлі - незамінні для активних людей, адже після робочого дня ви сміливо можете відправитись в них за покупками.

Не оминули увагою ми і більш закритий варіант осіннього взуття. Так стильні черевики двох кольорів - графіту і чорного - ідеальний варіант на кожен день до стилю кежуал. Особливо, в дощову погоду.

Поєднання фактур вже стало трендом цього сезону, тож наступна новинка від ЛеоМода сподобається кожній модниці. Стійкий каблук допоможе почувати себе зручно та не відчувати втоми від ходьби.

Ми вважаємо, що стереотип про важке і громіздке осіннє взуття давно варто відкинути. Черевики з поліуретановою підошвою та виготовлені з натуральної шкіри - це те, що треба на осінь. Модель чорного кольору з білою підошвою виглядає дуже стильно з джинсами.



Обирайте свою ідеальну пару осіннього взуття на нашому сайті: https://www.leomoda.ua/

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача