1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/30-10-kolory-panton/Топ-7 модних кольорів в новому сезоні

Топ-7 модних кольорів в новому сезоні

Ми продовжуємо слідкувати за модними новинками і сьогодні розповімо про модні кольори в новому сезоні. Кожного сезон Pantone (Інститут кольору) визначає топ кольорів, які будуть модними в сезоні. Ми слідкуємо за фешн-новинами і використовуємо ці кольори в своїх колекціях. Давайте познайомимось з Топ-7 головних кольорів 2017, адже далеко не всі будуть зрозумілими на перший погляд.  

  1. "Блідий кизил". Минулого року популярність отримав схожий колір - пудри, і прихильність до нього продемонстрували у своїх колекціях Blumarine та  Chanel. Блідий кизил нагадує блідо-рожевий і додає ніжності кожній жінці. А туфельки-човники такого відтінку пасуватимуть навіть нареченій.

  2. "Зелень". Саме такий наступний колір 2017, за версією Pantone. Це свого роду суміш насиченого зеленого та жовтого і, як ніколи, доречна восени. Сумочка в такому кольорі розбавить "осінній" тьмяний образ. 

  3. Аби додати образу “тепла”, обирайте відтінок “лісовий горіх”. Він є досить нейтральним і гарно поєднається з яскравими аксесуарами. “Лісовий горіх” більше пасуватиме дівчатам-брюнеткам, адже якщо у вас світла шкіра - образ може виглядати трохи розмазаним.  

  4. Четвертий колір у нашому не списку не омине увагою ніхто. "Рожевий деревій" - дуже яскравий відтінок рожевого, на який насмілиться не кожна жінка. Туфлі-човники для мами та туфельки для донечки в такому кольорі виглядатимуть дуже мило.

  5. Ніби на противагу рожевому Pantone пропонує м’який і спокійний колір “Ніагара” - відтінок синього, який буде доречним у різних стилях. Чому б не взути такі туфельки в офіс?

  6. Цього сезону жовтий знову в моді, однак у відтінку “жовта примула”. До речі, цей відтінок полюбляють додавати в свої колекції Gucci та Chloé.  Якщо ви впевнена в собі та любите приковувати погляди оточуючих - вперед!



  7. Синього багато не буває - такий девіз цього сезону, однозначно. "Лазурит" - черговий відтінок синього, однак насиченіший за “ніагару”. Такий колір зробить вашу фігуру візуально стрункішою,а туфлі кольору лазуриту розставлять потрібні акценти в образі. Туфлі з синіми вставками та сумка - непогане поєднання, чи не так?


Окрім цих кольорів, у топ-10 ввійшли також колір “Капусти Кале”, “Полум’я” та “Райський острів”. Доповнюйте образи цими кольорами в новому сезоні та будьте в тренді разом з ЛеоМода!

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача