1. ЛеоМода  •  
  2. Блог  •  
  3. https://www.leomoda.ua/uk/blog/29-09-sumky/Яскраві сумки від ЛеоМода - на будь який смак!

Яскраві сумки від ЛеоМода - на будь який смак!

Ми вже стільки розповідали про взуття, що вирішили: пора поговорити про сумки від ЛеоМода.

Отож, першою в нашому списку буде сумка-хобо. Містка сумка, що має форму півмісяця та один основний замок, припала до смаку багатьом жінкам та досі не втрачає популярності. Ідеально вписується в стиль кежуал і є досить практичною.

Сумка-шопер. Зараз усі прихильниці шопінгу можуть задоволено посміхнутись, адже так - ця сумка створена для походу за покупками. Її можна носити як вам заманеться: в руках або на плечі. Сумка-шопер дуже містка, має прямокутну форму і пасуватиме до різних стилів.

Сумка через плече - фаворит серед дівчат завдяки своїй практичності. Компактна за розміром сумка, яку не потрібно тримати в руках з великим різноманіттям дизайнів - не дивно, що саме її обирають сучасні дівчата.

Стильний аксесуар, без якого жоден образ не буде повним - це клатч. Маленька сумочка, яка в класичному варіанті не має ремінця та повинна триматись в руках, вміщає в себе лише найнеобхідніше з жіночої косметички. Таку сумочку підбирають до вечірнього образу та вишуканої сукні.

А ця сумка з’явилась зовсім недавно на противагу клатчам. Сумка-торба або сумка-мішок - дуже містка, має форму мішечка і довгий ремінець. Вона м’яка на дотик і набуває форму відповідно до наповненості, адже не має твердого каркаса. Сюди може влізти все і трохи більше, перевірено.

Купити жіночу сумку від ЛеоМода можна за посиланням: leomoda.ua/uk/zhinochi-sumky/

Instagram @leomoda.ua

Вхід

або
Реєстрація нового користувача